Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝ: Ο μοναχός Νεκτάριος ΔΙΩΚΕΤΑΙ από το χωριό της Αγίας Παρασκευής Μάνδρας Θέρμου Αιτωλοκαρνανίας -για ΛΟΓΟΥΣ ΠΙΣΤΕΩΣ- με ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ μας: Έτσι οι Οικουμενιστές "εξαγόρασαν" τον μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά.



Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ π.ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ από τον μητροπολίτη Αιτωλίας ΚΟΣΜΑ:

«Μακάριοι είσθε, όταν σας εμπαίξουν και σας υβρίσουν οι άνθρωποι, και σας διώξουν και, ψευδόμενοι, είπουν παντός είδους κακολογίας και κατηγορίας ενάντιον σας, επειδή πιστεύετε εις εμέ»(Ματθ. 5,11)

Ο μοναχός Νεκτάριος ζει και αναπνέει τα τελευταία 3 χρόνια μέσα στον χώρο της Αγίας Παρασκευής Μάνδρας Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, όπου υπήρχε παλιά μοναστήρι, και διακονεί την τοπική Εκκλησία με αγάπη Χριστού αλλά και με στόμα που ομολογεί την Αλήθεια.

Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
και ώρα 5:00 μ.μ υποδέχτηκε πενταμελής επιτροπή, δύο ιερομόναχους και τρεις επιτρόπους του Ναού, των οποίων η ταυτότητα δεν μας διαφεύγει, και ζήτησαν από τον εν λόγο μοναχό να εγκαταλείψει το χώρο της Αγίας Παρασκευής ειρηνικά!!!

Υποστήριξαν δε ότι έρχονται με προφορική εντολή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά. Για τα όσα λυπηρά διαδραματίστηκαν μας ενημέρωσε λαϊκός προσκυνητής που ήταν αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς των όσων ειπώθηκαν καθώς και του "ειρηνικού" τρόπου των επιτρόπων που έδωσαν χρονική διορία στον μοναχό, άλλος μέχρι το τέλος του μηνός και άλλος το πολύ σε δέκα ημέρες. Με επίσημο τρόπο ένας από τους δύο Ιερομονάχους που τυγχάνει ηγούμενος άλλου γνωστού μοναστηριού ζήτησε από το μοναχό Νεκτάριο να φύγει και να παραδώσει τα κλειδιά στους επιτρόπους.

Για να θεραπεύσουμε την όποια απορία σας κάνουμε γνωστό ότι ο μοναχός Νεκτάριος μετά επαφών του με τον μητροπολίτη Κοσμά κατέθεσε δύο επιστολές:

.Μία διαμαρτυρίας για την ψευδοσύνοδο της Κρήτης και την στάση ντροπής που κρατά ο δεσπότης της Αιτωλοακαρνανίας λόγω ότι καταδικάζει τη «Σύνοδο» της Κρήτης (υπάρχει βίντεο!) και ταυτόχρονα προβάλει το κείμενο ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, και επίσης παραδέχτηκε ενώπιων του μοναχού ότι ο πατριάρχης δεν είναι αιρετικός!! 
.Και μία δεύτερη επιστολή της αποτείχισής του με ημερομηνία 18 Ιουλίου 2017.

Πριν κλείσουμε την πρώτη αυτή ενημέρωση σας δίνουμε μικρό δείγμα της θρησκευτικής φιλοσοφίας των λαϊκών επιτρόπων που δήλωσαν ότι αυτά που γίνονται με την Ρωμαιοκαθολική «εκκλησία» τους αρέσουν και πως εύχονται γρήγορα να γίνει και η επίσημη ένωσή μας!

Ο μοναχός Νεκτάριος εύστοχα και με τρόπο απάντησε προς την πενταμελή επιτροπή:
- Ναι, θα φύγω, αλλά, θέλω ένα χαρτί από τον Δεσπότη που να λέει το λόγο που με διώχνει.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σήμερα Δευτέρα 28 του μηνός τέσσερις ημέρες μετά την μεγάλη εορτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, οι επίτροποι επανήλθαν με «ειρηνικό» τρόπο άνευ γραπτής εντολής εκβιάζοντας τον μοναχό -που εκείνη την ώρα μιλούσε σε ανοιχτή ακρόαση με γνωστό μας αδελφό που άκουγε τα πάντα- να φύγει.
- Εμείς σου είπαμε ειρηνικά να φύγεις. Αυτή είναι η (προφορική) εντολή του Δεσπότη

ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΑΓΩΝΑ


ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ

Το σχόλιο μας:

Θυμίζουμε κατ αρχήν τι είχαμε επισημάνει, τον Αύγουστο του 2016, λίγο μετά την ψευδοΣύνοδο της Κρήτης, ο σύνδεσμος στην ανάρτηση μας, εδώ.
Ο (υποτίθεται) ευσεβής και "παραδοσιακός"
(δεν ξέρουμε γιατί αλλά όσο περνάει ο καιρός, αυτή η λέξη μας θυμίζει όλο και περισσότερο τους Φαρισαίους), μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς, ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ τους πρωτεργάτες της ψευδοΣυνόδου της Κρήτης:







Φυσικά ο Θεός δίνει τη "σημείο" του, ο μητροπολίτης Αιτωλίας τότε αρρώστησε βαριά, αλλά αν δεν θέλεις να αντιληφθείς τα σημεία του Θεού ..., τα προσπερνάς και συνεχίζεις να προκαλείς τον Θεό.

Δείτε τώρα πως οι Οικουμενιστές "φίμωσαν", έναν ακόμη "νάνο" (τον μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά):

Με μια αγιοκατάταξη.
Διαβάστε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητρόπολης Αιτωλίας, εδώ :



Πότε λέτε να έγινε η παραπάνω αγιοκατάταξη;;;
Αύγουστος 2016!!!
Δείτε στο ιστολόγιο του περιοδικού της μητρόπολης Αιτωλίας, εδώ :




Στο ίδιο άρθρο διαβάζουμε :



"Ο Μητροπολίτης μας κ. Κοσμάς, πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, προσφώνησε τους αγίους Αρχιερείς, ευχαρίστησε τους άρχοντες του τόπου και τους πιστούς χριστιανούς δοξολογώντας τον Τριαδικό Θεό και τον Άγιο Βλάσιος για την μοναδική ευλογία της πρώτης αυτής επισήμου πανηγύρεως. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο και την Πατριαρχική Σύνοδο για την αγιοκατάταξη του Αγίου μας,.. " 
(τις επισημάνσεις με έντονα, στη λέξη Κοσμάς και στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τις έκαναν οι ίδιοι!)

Δείτε εδώ, κ πάλι στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητρόπολης Αιτωλίας, τον Αιτωλίας Κοσμά, σε αντιαιρετικό συνέδριο (Νοέμβριος 2016, ΜΕΤΑ την ψευδοΣύνοδο της Κρήτης), να ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τον αιρετικό Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίο:



Φυσικά στο αντιαιρετικό συνέδριο που έγινε στην Μητρόπολη Αιτωλίας, μίλησαν για την "μετενσάρκωση", για τον "αποκρυφισμό", για τους "μάρτυρες του Ιεχωβά", για τους "Μορμόνους", αλλά ΔΕΝ είπαν λέξη για τον Οικουμενισμό! (δείτε την θεματολογία τους εδώ). Τα ίδια και στην 1η ημέρα του ιδίου συνεδρίου (δείτε εδώ).

ΑΥΤΗ είναι η κατάσταση στην Ιεραρχία μας.
Οι υποτιθέμενοι "αντιοικουμενιστές" δεσποτάδες, αποδεικνύονται οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ διώκτες των ευλαβών αγωνιστών ιερωμένων.

ΚΑΜΜΙΑ "υπακοή" στα τσιράκια των αιρετικών οικουμενιστών.

ΥΓ. Κοσμά,
την επόμενη φορά να τους πεις να σου φέρουν και καμιά "παπαδίνα" με ωραίο κόκκινο κραγιόν, να συλειτουργήσεις μαζί της, όπως αυτή που έφεραν εδώ (Δράμα):





Η "παπαδίνα", απ' ότι μάθαμε, είναι "ζευγάρι" με τον "επίσκοπο" (αυτός που φοράει το σταυρό είναι Προτεστάντης "επίσκοπος"!) Κοιτάξτε τις ορθόδοξες μοναχές να συμπροσεύχονται δίπλα τους (η ανάρτηση μας και περισσότερες φωτογραφίες, εδώ).





Κοιτάξτε τους και στην λιτανεία της εικόνας της Αγίας Βαρβάρας.. δίπλα στον μητροπολίτη Νεαπόλεως Βαρνάβα.

Κι εσύ "πιστέ"
Σκύψε μία ακόμη φορά το κεφάλι και ΣΥΝΕΧΙΣΕ να προσκυνάς τους αιρετικούς, νομίζοντας ότι αυτός ο αχταρμάς είναι η ορθόδοξη "εκκλησία"...

Γνωρίζεις όμως τι λέει ε;;«Ο κοινωνών ακοινωνήτω ακοινώνητος έσται.»


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"