Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ANTIEKUMENISTIČKI ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ skeet RADENI- πρακτική της θρησκείας (1)


Πατέρας Σάβα (Lavriot), που απεικονίζεται αριστερά, και ο πατέρας Κυπριανός Jovan Stajku (φωτογραφία δεξιά)

Καταχωρήθηκε στις 17/02/2017

TRANSKRIPT- ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Σε Skeet Radeni, 19 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Κοινοβούλιο Antiekumenistički ορθόδοξοι ιερείς, μοναχοί, μοναχές και λαϊκοί που έσπασε κοινωνία με τις αιρετικές υπογράφοντες κληρικοί του εγγράφου στην Κρήτη. Η εκδήλωση παραβρέθηκαν δεκάδες ιερείς, μοναχοί και μοναχές και εκατοντάδες πιστοί και οι ερωτήσεις που συγκεντρώθηκαν Εθνών ανταποκρίθηκαν στο Άγιο Όρος Πατέρας Σάβα (Lavriot).

Πρόλογος από τον π Σάββα (Lavriota): Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ μαζί σας σήμερα, και ποια είναι τα μάτια μας καλείται να μιλήσει για θέματα πίστης, καθώς και για θέματα που μας ενδιαφέρει, σχετικά με το ζήτημα της θρησκείας, η οποία συμβαίνει στην εποχή μας, και όπου θα πρέπει να είναι Sabir.

Χαρά είναι περισσότερο χρόνο, είμαστε στην εταιρεία των πατέρων αυτών που προσπαθούν και αγωνίζονται να διατηρήσουν αμετάβλητη την πίστη μας, αλλά είμαστε επίσης ευτυχείς που είμαστε μαζί σας και τους λαϊκούς, που είναι στους ώμους τους πήρε ένα καλό μέρος αυτού του αγώνα.

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα, καθώς γιορτάζουμε Ευγονική του Αγίου Μάρκου που ο ίδιος αγωνίστηκε για να υπερασπιστούν την αληθινή πίστη και να κρατήσει ζωντανή την Ορθοδοξία μας.

Από την αρχή θέλω να πω ότι όλα όσα κάνουμε, το κάνουμε για τον Χριστό. Εμείς δεν ήθελε φήμη, δόξα το Θεό, η εκδήλωση επικεντρώθηκε είμαστε από τις καιρικές συνθήκες, την ώρα της σφοδρές μάχες, γεμάτη παγίδες και είναι απαραίτητο να στηριχθεί στην αγάπη του Χριστού με την ταπεινότητα που αρμόζει την Ορθόδοξη. Πρέπει να ακολουθήσουμε τον Άγιο Πατέρα, χωρίς να ενδιαφέρεται για το πόσο θα μπορούσε να μας κοστίσει, γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο που όλοι όσοι είναι ορθόδοξοι να διώκονται. Ήδη καλούμαστε απατεώνες, εξτρεμιστές, και δημιουργεί ένα μέτωπο που τονίζει ότι οι απαιτήσεις μας δεν είναι αλήθεια, και αν όλα θέλετε να το κάνετε αυτό για να κρατήσει unsullied αυτό που έχουμε λάβει από τους πατέρες μας, και δεν θέλουμε τίποτα για να αλλάξει, και γιατί δεν το κάνει θέλουμε; Ως εκ τούτου, είναι αίρεση θάνατο της ψυχής, έτσι θα πρέπει να κρατήσει την Ορθόδοξη πίστη αμετάβλητη, ανέγγιχτη.

Κρητική Κοινοβούλιο άλλαξε τα πάντα, και δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι η παρακολούθηση οικουμενισμός δεν είναι Κρίτσκη Κοινοβούλιο ούτε οι επίσκοποι που δέχονται αυτές τις αλλαγές. Εμείς Άγιο Όρος πατέρες προσπαθούμε να προειδοποιήσει όλους τους Χριστιανούς, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες ορθόδοξες χώρες που Κρίτσκη Κοινοβούλιο αιρετική, επειδή ο οικουμενισμός ως θεολογική γραμμές αποδεκτό στην Εκκλησία, και υψώσουμε τη φωνή μας, έτσι ώστε όλοι οι Ορθόδοξοι, που οι οποίοι παραμένουν πιστοί στην Ορθόδοξη καταδικάσουν το Κοινοβούλιο, καταδικάζουμε οικουμενισμό και για να μην αναφέρουμε τους επισκόπους που δέχονται Οικουμενισμού και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κρήτη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε την Ορθόδοξη Συμβούλιο Μεγάλη, του οποίου η οργάνωση είναι αργά εργασίας, έτσι ώστε να προστεθούν όλα τα ορθόδοξο κλήρο και όλους εμπιστεύεται τους ανθρώπους που καταδικάζουν Συμβουλίου της Κρήτης και να αναθεματίζουν τον οικουμενισμό. Φυσικά, αυτό θα πρέπει να είναι η δουλειά του επισκόπου? έχουμε επισκόπους που είναι με το μέρος μας και θα είναι στην πρώτη γραμμή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πραγματική θεματοφύλακας των ανθρώπων της πίστης. Εάν το Κοινοβούλιο καταδικάζει τους ανθρώπους της Κρήτης, το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Αν πιστεύοντας έθνος καταδικάζει τον οικουμενισμό, τότε οικουμενισμό δεν θα πάει στην εκκλησία. Επισκοπή έχουν απολύτως καμία δύναμη, όταν το κήρυγμα αίρεση.


Ιεροί Κανόνες της Εκκλησίας μας λένε ότι δεν ακούτε τους επισκόπους που κηρύττουν αίρεση, γιατί δεν είναι αλήθεια επισκόπων, αλλά ψευδείς επισκόπους και ψευδοδιδάσκαλοι, και πρέπει να είναι σαφές σε σας ειδικά λαϊκοί, μοναχοί και μας, ότι είμαστε αυτοί που πρέπει να κρατήσει την πίστη . Κανείς δεν μπορεί να πάρει μακριά την πίστη μας, αν εμείς ομολογούμε, είναι πλέον το πρώτο θέμα με το οποίο μπορούμε απλά λατρεύουν. Ήρθε η ώρα να ομολογήσει την πίστη μας ότι αποφασίζουμε αν θέλουμε να πάμε με τον Χριστό ή τον Αντίχριστο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, θα πρέπει να ομολογήσουν την πίστη τους. Και όταν διώκονται, ακόμα και τότε δεν πρέπει να χάσουν την πίστη τους στον Χριστό, και όλους όσοι υποστηρίζουν το Κοινοβούλιο στην Κρήτη έχουν εκδοθεί στην πραγματικότητα ο Χριστός. Τα πάντα είναι τόσο απλό. Θα σας εξηγήσω αυτά τα πράγματα από την θεολογική άποψη, αλλά αυτό που είναι απαραίτητο είναι να ζωντανεύουν τη συνειδητοποίηση ότι είμαστε όλοι ομολογητών, και ότι είμαστε έτοιμοι να υπομείνει όλα για χάρη του Χριστού. Αν δεν το έχετε στη συνείδησή μου, μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Γι 'αυτό είμαστε εδώ σήμερα με τα μάτια μας, γιατί το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε είναι μια ομολογία της πίστης και την ηρεμία που είναι απαραίτητη για να υποστηρίξει την πρακτική της θρησκείας, να ενώσει ανεξάρτητα από την αμοιβαία διαφωνίες τους, γιατί ο διάβολος θα προσπαθήσει να μας χωρίζουν από τη χρήση των προσωπικών μας αδυναμιών, ή για χάρη των μαχών στην μόλυβδο, θα πρέπει να βάλει στην άκρη, και ό, τι κάνουμε να είναι η δόξα του Χριστού και της Εκκλησίας του.

Σε ό, τι μάχη για να συμμετάσχουν, ο Χριστός θα πρέπει να μας πιο πιεστικά, και η μάχη δεν θα πρέπει να καθοδηγείται προς τη δόξα μας, αλλά η δόξα του Χριστού, έτσι ώστε να μην πέφτουν μακριά από την Εκκλησία. Πρέπει να αγωνιστούμε για τη σωτηρία μας, αλλά τη δόξα του Χριστού. Όταν ο Χριστός είναι πάνω από όλους και όλα, δεν μπορούμε να αποτύχουμε. Γιατί το λέω; Υπάρχουν πολλές παγίδες! Δεν είναι μόνο θεολογικό, αλλά και μας προσωπική παγίδες και είναι πολύ εύκολο να ξεγελαστούν. Μην ξεγελιέστε, και δεν αποκλίνουν από το σωστό δρόμο, πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στην πατερική διδασκαλία, δόγματα των Πατέρων, και όχι μόνο αυτό, αλλά κατά μήκος της επόμενης Άγιο Πατέρα να ζουν σε ταπείνωση και με πολλή φιλανθρωπία. Αν το κάναμε, αυτό σημαίνει ότι έχουμε κρατήσει στο μονοπάτι του Χριστού.

Έχουμε λάβει μια μεγάλη ευθύνη, όχι μόνο για εμάς αλλά και για χάρη της αγάπης για τους ανθρώπους που μας ακολουθούν, έτσι ώστε τα μάτια μου από το Άγιο Όρος λέμε ότι έχουμε παρέμεινε πιστός στη διδασκαλία της Εκκλησίας, με ταπεινότητα αυτό που αρμόζει Χριστιανοί, και σκληραίνουν με τη χάρη, γιατί όπως είπα, να μας κατηγορούν είμαστε σχισματικοί, ότι βρισκόμαστε σε σχίσμα. Αλλά στην πραγματικότητα, είμαστε στην Εκκλησία, και αισθάνονται την αγάπη για όλους τους ανθρώπους, έτσι ώστε ο Κύριος να τους διαφωτίσει μέσα από εμάς.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχουμε εχθρούς εκτός από τον διάβολο, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας και τους εαυτούς μας. Πήραμε μια καλή μάχη για να κρατήσει την πίστη μας, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε και την αγάπη. Έτσι μπορούμε να είμαστε μόνο φωτισμένο έθνος. Αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να κρατήσουμε την πίστη μας καθαρό και έτσι να αποκτήσουν τη σωτηρία, που όλοι επιδιώκουμε. Θέλω ο καθένας από εσάς να κερδίσουν τη σωτηρία, και θέλουμε να συμμετάσχουν σε αυτό μαζί.


Οι πιστοί : Ο Θεός να μας βοηθήσει!

Είναι καλό να πάει στην εκκλησία, όπου αναφέρονται επισκόπων που συμμετείχαν στην έκδοση στο σταυρό;

Ο πατέρας Sava: Όχι! Έχω ήδη εξηγήσει. Έτσι υποστήριξη του Κοινοβουλίου στην Κρήτη, και η αποδοχή αυτού του γεγονότος και ότι η αίρεση Εκκλησίας, ο οικουμενισμός είναι καλό, να αποδεχθεί τους μικτούς γάμους, εγκυρότητα Tajinstava οι αιρετικοί, κλήρου τους, επιβεβαιώνει ότι έχουμε την ίδια πίστη με αυτούς, πρέπει να είναι σαφές σε όλους ότι . Πώς μπορούμε να πάμε σε αυτούς που πρεσβεύουν μια διαφορετική πίστη από την Ορθόδοξη; Άγιοι Πατέρες και Ορθόδοξη γενικότερα, διέκοψε την κοινωνία προσευχή με τους επισκόπους που κήρυξε κάτι και Γουίτ παρέκκλινε από την ορθοδοξία. Πώς μπορούμε λοιπόν να αναφέρουμε όλους εκείνους που καταστρέφουν την Ορθόδοξη πίστη;

Μπορούμε να πάμε ότι οι επίσκοποι, όπως έκανε και ο Άγιος Βασίλειος ο Μέγας, και ότι όπως ήταν τότε, προσεύχονται μαζί τους, επειδή μπορεί να δει την αλήθεια;

Ο πατέρας Sava: Όχι, δεν μπορούμε να το κάνουμε με αυτόν τον τρόπο. Όταν αυτό συνέβη στην εποχή του Αγίου Βασιλείου, δόγματα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Νάμα αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να εξηγηθεί, δεν απαιτητικές εφαρμογές, επειδή ήταν οι Άγιοι Πατέρες και Οικουμενικών Συνόδων διευκρίνισε ότι κανένα ψέμα. Ακολουθούμε τα δόγματα των Πατέρων της Εκκλησίας και την αλήθεια που μεταφέρει τους Αγίους. Έτσι τώρα δεν χρειάζεται ένα θαύμα για να μας δείξει την αλήθεια, μόνο ήδη δείξει και αποδείξει τη συνέχεια αλήθεια μας.

Είμαι από την πόλη του Bacau. Επίσκοπος μας έχει υπογράψει το προδοτικό κοινοβουλευτικό έγγραφο. ιερέας μου πιστεύει ότι αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα, αλλά αναρωτιέμαι πώς να τη θεραπεία ιερέα σας;

Πρώτα απ 'όλα, να διευκρινίσει τι σημαίνει για την αναφορά. Γιατί επιμένουν στην οποία επισημαίνεται το αντικείμενο. Το κάτι αναφορά πολύ σημαντικό όταν αναφερόμαστε σε έναν επίσκοπο, σημαίνει ότι είμαστε μαζί στην ίδια πίστη. Ακόμα κι αν εμείς οι Ορθόδοξοι δεν μπορεί να δεχθεί το Κοινοβούλιο σχετικά με την Κρήτη, ακόμα και αν με οποιοδήποτε τρόπο για να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά του Οικουμενισμού, αναφέροντας τον επίσκοπο που οικουμενιστές, θα κριθούμε σύμφωνα με την πίστη του, όχι από την πίστη μας, επειδή είμαστε στην κοινωνία μαζί του. Θα πρέπει να καταλάβουμε αυτό το πράγμα, έχω συμμετάσχει στην πίστη με τον επίσκοπο που αναφέρω. Να απλοποιήσει τα πράγματα-γιατί ο Πάπας δεν αναφέρει, επειδή ο Πάπας είναι αιρετικός, έτσι ώστε από τη στιγμή που ο Επίσκοπος αιρετικός δεν το χρειάζεστε, μπορείτε να μην αναφέρουμε. Δεν είναι απαραίτητο ότι ο επίσκοπος να καταδικαστεί το κοινοβούλιο, και υποστηρίζεται από το άρθρο 15 Dvokratnog Κοινοβούλιο, κατά τη στιγμή της Φώτιος ο Μέγας, ο οποίος μας λέει ότι πριν από την επιβολή της κοινοβουλευτικής καταδίκης, όταν ο επίσκοπος κηρύττει αίρεση στην εκκλησία χωρίς καμία ντροπή, από αυτό το σημείο δεν μπορούμε να αναφέρουμε . Γιατί; Αν αναφέρω Επίσκοπος αιρετικό, αίρεση θα εξαπλωθεί, και στη συνέχεια τη διδασκαλία του θεωρείται ως Ορθόδοξοι. Έτσι αίρεση εισχωρεί μέσα στην Εκκλησία, όταν Επίσκοπος στην Εκκλησία πρεσβεύει αίρεση, πρέπει να προειδοποιούνται, και αν δεν αλλάξει και συνεχίζει να πρεσβεύει αίρεση, πρέπει να αναιρεθεί. Τώρα, όταν καθαιρέθηκε Πατριάρχη Βαρθολομαίο; Ποιος θα κάνει το ίδιο με τον Daniel, Πατριάρχης της Ρουμανικής; Η μόνη λύση, ο μόνος τρόπος που μπορούμε να αποστασιοποιηθούμε από αυτούς, για να σπάσει κοινωνία με αυτούς είναι να σταματήσει να αναφερθούν. Έτσι μείναμε στην Εκκλησία, επειδή η Εκκλησία δεν σημαίνει τέσσερις τοίχους, η Εκκλησία είναι αλήθεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ιησούς Χριστός στο Ευαγγέλιο, όταν ήρθε στον Πιλάτο, είπε ότι ήρθε να πρεσβεύουν την αλήθεια.

Χρειάζεται να παρακολουθήσουν υπηρεσίες σε εκκλησίες στην Bakau;

Ο πατέρας Κυπριανός : Ναι.


Silviu Μιχαήλ Kiril, θεολόγος, σε σχέση με το άρθρο 15 Dvokratnog Κοινοβούλιο ... Δεν υπάρχουν επίσημες τοποθετήσεις των υπαλλήλων εκκλησίας που λένε ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις εφαρμογής του κανόνα αυτού να σταματήσει να αναφερθεί στον κανόνα 15, επειδή οικουμενισμός δεν είναι επίσημα καταδικάστηκε σε Οικουμενικού συμβούλια ή Άγιοι Πατέρες. Ένα άλλο πράγμα, η επίσημη εκκλησία πουλάει την ιδέα ότι υπάρχει μια καλή οικουμενισμό και αιρετική οικουμενισμό. Ακόμη και μια συνομιλία με τον τοπικό επίσκοπο, στη Μολδαβία την περασμένη εβδομάδα, μου είπαν ότι υπάρχει μια καλή οικουμενισμό που μπορεί να ονομαστεί praktikuje-. διαυγή οικουμενισμό, και ότι υπάρχει μια αιρετική οικουμενισμό που δεν μπορεί να ασκηθεί. Αν μπορείτε να εξηγήσετε ...

Ο πατέρας Sava: Υπάρχουν πραγματικά δύο είδη του Οικουμενισμού, ένα ορθόδοξο Οικουμενισμό, με την οποία εννοούμε ότι η Εκκλησία είναι καθολική. Αλλά υπάρχει ακόμα διατηρώντας το δόγμα της Εκκλησίας ή να δέχονται τους αιρετικούς, αν δεν μετανοήσουν και μετά την αποδοχή δόγμα μας. Είναι λάθος να πατριαρχία ισχυρίζεται αποκλείσει από την εποχή του Φωτίου του Μεγάλου δεν ισχύει για τον οικουμενισμό, και δείχνει το είδος των παιχνιδιών άνθρωποι είναι πρόθυμοι, επειδή ότι το άρθρο 15, είναι πολύ σαφής. Η αναφορά των επισκόπων μπορεί να διακοπεί πριν από την κοινοβουλευτική καταδίκη όταν Επίσκοπος ομολόγησε αίρεση που είναι γνωστή. Αίρεση του Οικουμενισμού είναι μια αίρεση γνωστή ως το άθροισμα όλων των γνωστών αιρέσεων.

Silviu Μιχαήλ Kiril, θεολόγος: Ισχυρίζονται ότι ο επίσκοπος που αίρεση πρεσβεύει πρέπει να καταδικαστεί στο Συμβούλιο Οικουμενικό ή των Αγίων Πατέρων, προκειμένου να κόψει αναφορά του.

Ο πατέρας Sava: Δεν είναι ότι, θα σας δώσω μόνο ένα παράδειγμα από την ιστορία της Εκκλησίας, και υπάρχουν πολλές. Όταν Νεστόριος, Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, κήρυξε την αίρεση της Παναγίας ότι δεν ήταν η Μητέρα του Θεού, υπέκυψε πρώτη να καταδικάσουν Lay. Λέγεται, πάντως, ότι αν ο πατριάρχης συνέχισε να κηρύττει αίρεση, τότε το Κοινοβούλιο θα πρέπει επίσης να καταδικαστεί. Αυτό μας λέει ότι όταν κάποιος κηρύττει τροποποιήθηκε Ορθόδοξη πίστη έκανε η ίδια ένα αιρετικό, ένα κοινοβουλευτικό καταδίκη των αιρετικών που χρησιμεύει ως μια ορατή μαρτυρία της Εκκλησίας για το τι συνέβη ακριβώς πριν την πεποίθηση - και ότι η πτώση από ένα αιρετικό από την Εκκλησία. Για την αίρεση θα συνεχίσει να επεκτείνει και να σώσει τους ανθρώπους να μην βεβηλώσουν το χρόνο που ήταν επίσημα καταδίκασε αιρετικός πρεσβεύει, ειδικά καθώς οι αιρέσεις δεν είναι άμεσα ορατά σε όλους.

Τι είδους στάση θα πρέπει να λάβει στο σύνολό τους σε σχέση με την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά την ληστρική Κοινοβούλιο;

Δεν δεχόμαστε Κοινοβουλίου στην Κρήτη, για τους λόγους που αναφέραμε πριν, καταδικάζουμε και απορρίπτουμε τον οικουμενισμό και να μην πάει στον ιερέα ο οποίος ανέφερε τους επισκόπους, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει τον οικουμενισμό που υποστηρίζουν την Κρητική Διατροφή.

Μήπως ιερείς μπορεί να χρησιμεύσει με άλλους ιερείς που αναφέρονται αυτές οι επίσκοποι;

Ο πατέρας Sava: Όχι, δεν μπορείτε. Γι 'αυτό είπα, όταν αναφέρω τους επισκόπους να αποδεχθεί την πίστη που είχε φανερά, να αποδεχθεί την Ορθόδοξη.

Πώς να ενεργήσουν όταν πρόκειται για κηδείες, βαφτίσια, γάμους και άλλες λατρεία;
Ο πατέρας Sava: Ας ιερείς οι οποίοι δεν αναφέρουν αιρετικούς επισκόπους, λαϊκοί, διότι θα πρέπει να στηρίξει τους ιερείς που παραβιάζουν την αναφορά, για να πολεμήσουν γι 'αυτούς, και να βοηθήσουν οι Ορθόδοξοι ιερείς που σκέφτονται και ενεργούν, και ο οποίος ήρθε στο σημείο όπου αναφέρουν πλέον επίσκοποι που δέχονται οικουμενισμό.

Ο πατέρας, πώς μπορούμε να στηρίξουμε τον ιερέα ο οποίος δεν αναφέρει τους επισκόπους που υποστήριξαν το Κοινοβούλιο στην Κρήτη; Είναι ευλογημένος;

Παίρνει κοινωνία Lay και ιερέας, ότι η κοινή δράση, γιατί σε αυτό το σημείο σε μεγάλο κίνδυνο, την πίστη, και ως εκ τούτου έχουν μακροπρόθεσμα για τη σωτηρία μας. Δεν μόλις ξυπνήσεις ένα πρωί και να πηγαίνει σε αυτόν τον αγώνα χωρίς να γνωρίζει ποια είναι η ουσία του αγώνα, ή δεν ξέρουμε εάν αυτό συμβαίνει και πού είμαστε επικεφαλής. Έχουν εκδοθεί την Ορθόδοξη πίστη, θα προετοιμάσει το έδαφος για τον Αντίχριστο. Ο Οικουμενισμός είναι η θρησκεία του Αντίχριστου, και εκδίδεται Ορθοδοξίας. Αν δεν δράσουμε κατά του Οικουμενισμού, θα χάσουμε την πίστη μας. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το Χριστό, είμαστε υποχρεωμένοι On και την Ορθοδοξία, και να δούμε μέσα από την ιστορία της Εκκλησίας να διατηρήσει την πίστη με το αίμα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχει έρθει η ώρα ispovedništva, και έχει σίγουρα την τιμή του. Θα υποφέρουν και ίσως πρέπει να δώσουν τη ζωή τους για την πίστη.

Πατέρα, είναι εντάξει σε έναν ιερέα ο οποίος δεν αναφέρει τον επίσκοπο πέσει σε αίρεση, δεν αναφέρει άλλα Ορθόδοξων επισκόπων, ότι εκείνη την εποχή κανείς δεν αναφέρεται;

Ο πατέρας Sava:
Εμείς πραγματικά δεν αναφέρουν το όνομα του επισκόπου μας. Για ποιο λόγο; Πρέπει να το πράξουν, διότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος - σταματήσει να αναφέρει τον επίσκοπο πέσει σε αίρεση, αλλά θα πρέπει να είναι σαφές ότι δεν μας επιτρέπεται να αναφέρουν οποιοδήποτε άλλο επίσκοπο. Επειδή ανήκουμε στην Εκκλησία, είμαστε στην Εκκλησία, μόνο επίσκοπος μας αυτή τη στιγμή, ένας αιρετικός. Εάν η αναφορά του άλλου επισκόπου, τότε κάνατε ένα λάθος το οποίο κανονικώς καταδίκασε. Ούτε οι Άγιοι Πατέρες δεν το κάνουν, θα παραμείνει στην Εκκλησία και ανήκουν στη μητρόπολη όπου είμαστε, και εμείς δεν θα αναφέρω τον επίσκοπο μέχρι τη στιγμή που ο ίδιος αρχίζει και πάλι να πρεσβεύουν το λόγο της αλήθειας.


Silviu Μιχαήλ Kiril, θεολόγος: Μπορείτε να εξηγήσετε τι πρέπει να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση, όταν η αναφορά.

Ο πατέρας Sava: Θα σας δώσω λέξη των Αγίων Πατέρων, ως παράδειγμα της μεγάλης jekteniju όπου λέει, «για όλους τους Ορθόδοξους επισκόπους που πρεσβεύουν το λόγο της αλήθειας."

Silviu Μιχαήλ Κύριλλος: Θέλω να σας ρωτήσω αυτό ... Αιδεσιμότατος Joakim, μιλώντας του Επισκόπου Longin (Μπάρμπεκιου), έκανε κάτι που θεωρείται το επιχείρημα που Επίσκοπος Longin δεν είναι αλήθεια μαχητής για την Ορθοδοξία. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με Επίσκοπος Longin δεν αναφέρονται Πατριάρχης Κύριλλος, ή τη σειρά του αναφέρει την Μητροπολίτης Ονουφριος, ο οποίος αναφέρει ο Πατριάρχης Κύριλλος. Αν μπορείτε να το εξηγήσω ... γιατί το γεγονός ότι κανείς δεν φαίνεται να αγωνιστεί πραγματικά ενάντια αίρεση, γιατί το ίδιο το πράγμα ότι καμία αναφορά ήταν σαν ένα είδος δικτύου, όταν αναφέρονται άμεσα ή έμμεσα ή χωρίς αναφορά των επισκόπων.

Ο πατέρας Sava: Αν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Longin δεν Ορθόδοξοι, και υπερασπιστής της πίστης, τότε ποιος είναι; Επίσκοπος Longin πραγματικά Ομολογητής, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να καταλάβουμε. Εμείς, οι πατέρες του Αγίου Όρους, σταματήσαμε να αναφέρουμε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και μιλάμε για τους ανθρώπους παντού, και πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, για να μην αναφέρουμε την ανάγκη να patrijarssi αιρετικούς και επίσκοποι, και οι ιερείς δεν πρέπει να πάει σε αυτούς που αναφέρθηκαν, αλλά σε ένα σημείο πρέπει να έχουμε μια συγκεκριμένη τακτική.

Επίσκοπος Longin Μητροπολίτης Ονουφριος αναφέρουν διότι αισθάνεται ότι έχει το δικαίωμα να οδηγεί τον αγώνα για την υπεράσπιση της πίστης. Έτσι, από την άποψη αυτή, ο Επίσκοπος Είσοδος αναφέρει, αλλά αν σε κάποιο σημείο έρχεται κάτω στην προαναφερθείσα mitroploit αναχωρούν από τον αγώνα για την πίστη αρχίζει να δρα-Ορθόδοξου Επισκόπου Longin δεν θα αναφέρω.

Είμαστε μόλις αρχίζουν να αγωνίζονται και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα απαιτεί ένα ορισμένο zadrška- Μητροπολίτης Ονουφριος πραγματικά Ορθόδοξοι, και πολύ σεμνός άνθρωπος και θα ήταν καλό να ξεκουραστούν επισκόπους σε αυτόν. Πριν από λίγους μήνες, εγώ προσωπικά μίλησα με τον Μητροπολίτη Ονουφριος και μου είπε ότι δεν είναι ακόμη έχει έρθει η ώρα να σταματήσει να αναφέρει ο Πατριάρχης Κύριλλος, αν έχουμε οι πατέρες Άγιο Όρος έσπασε με την αναφορά του Οικουμενικού Πατριάρχη. Τότε είπα στον Μητροπολιτικό να ενημερώσει το ποίμνιό σας, το οποίο κάνει τους επισκόπους, ιερείς και λαϊκοί, και ότι θα πρέπει να σταματήσει να αναφέρει. Εγκρίνει τη θέση εκείνων που δεν αναφέρουν τους επισκόπους, αλλά σκέφτεται αν θα πάρει ένα τέτοιο βήμα σε αυτό το σημείο, δεν γίνεται τίποτα. Του είπα να μην περιμένουν να περάσει μέσα από το χρόνο, και να ενημερώνει το ποίμνιό του κοινού για να το πράξουν.

Ο πατέρας Sava, μπορείτε να εξηγήσετε το γεγονός ότι πολλοί επίσκοποι και ιερείς και επίσκοποι από το Κοινοβούλιο είχε έναν ρόλο στον αγώνα κατά του Οικουμενισμού, και μετά το Συμβούλιο, πολλοί δεν είναι πλέον νικήσει αυτή τη μάχη. Πιστεύετε ότι αυτή η στρατηγική, ή να εγκαταλείψουμε τον αγώνα;

Ο πατέρας Sava: Ναι, είναι να εγκαταλείψουμε τον αγώνα. Ωστόσο, αν υπάρχουν καταστάσεις όπως αυτή που έχει γίνει στο Άγιον Όρος; Πριν Κοινοβουλίου σχετικά με την Κρήτη, είπαμε, εάν δέχονται τα έγγραφα που αναλύσαμε, να αναβάλλει αναφορά προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Έχουμε με τη βοήθεια του Θεού το έκανε.

Υπάρχουν εκείνοι που δεν το κάνουν, εκείνοι που πιστεύουν ότι το Κοινοβούλιο στην Κρήτη και δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, το οποίο δεν οριοθετηθούν με σαφήνεια αν το Κοινοβούλιο είναι καλό ή κακό.

Υπάρχουν και άλλοι, όπως ο πατέρας Θεόδωρος Ζήσης. Ο πατέρας Teodor είπε ότι σε δύο μήνες και έχω να σταματήσει να αναφέρει. Πιστεύεται ότι αυτό είναι ό, τι οι πατέρες Άγιον Όρος να κάνει καλά, καλά μελετήσει την όλη κατάσταση, και ότι το βίντεο είναι πράγματι τώρα η μόνη λύση για να σταματήσει να αναφέρει, και είπε ότι εγώ είμαι μετά από ένα χρονικό διάστημα το πράξουν. Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για Teodora Ίσιδος και θεωρείται ότι είναι ελαττωματικά μέχρι στιγμής δεν σταμάτησε να αναφερθεί αιρετικούς.

Μην ξεχνάτε ότι εμείς οι ίδιοι, οι Πατέρες Άγιο Όρος, αναφέρθηκε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος προ της Κρήτης, και αυτό ήταν λάθος, γιατί ενώ έχουμε αναφέρονται αίρεση προηγμένη μόνο. Η αναφορά του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ήταν να τερματιστεί πολλά χρόνια πίσω.

Έτσι βλέπουμε ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες, από τη μία πλευρά υπάρχουν εκείνοι που αγωνίζονται, αλλά τώρα δεν θα διακοπεί σημειωθεί ότι δεν θα χαθεί, διαλύθηκαν, αλλά υπάρχουν και άλλα είδη των πατέρων που λένε ξεκάθαρα ότι η αναφορά θα πρέπει να διακοπεί. Έτσι μερικοί πατέρες έχουν ανακοινώσει ότι θα σταματήσει να αναφέρει την καθυστέρηση αυτή πια ένα μήνα, δύο ή τρεις μήνες, δεν έχουμε τίποτα εναντίον του, αλλά αν δεν εξαπατούν μας από τους εαυτούς μας.


Antim Πατέρας: Επισκοπή και τους υποστηρικτές, τους ιερείς, τους κοσμήτορες, μοναχοί, ηγούμενοι τους μοναστήρια, και τώρα πολλοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ισχυρισμός που δεν έχει αλλάξει τίποτα στη Θεία Λειτουργία, ούτε πίστη, και λένε ότι δεν κηρύττουν την αίρεση και ανοιχτά δηλώνουν ότι δεν έχουν κανένα λόγο να εφαρμόζουν 15 . κανόνες σταμάτησε να αναφερθεί. Θα μπορούσατε να διευκρινίσετε.

Ο πατέρας Sava: Δυστυχώς, τα πράγματα έχουν αλλάξει, έτσι δεν είναι όπως λένε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, επειδή είναι πραγματικά εκεί σημάδι ότι υπάρχει μια εκκλησία που πρεσβεύουν σύμβολο της πίστης, και ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Αυτό είναι ό, τι αυτοί οι άνθρωποι λένε είναι εντελώς παράλογο, διότι αυτό το Κοινοβούλιο κάνει στην Κρήτη ποδοπατούνται Ιερά πλήρη παράδοση. Με αυτή την έννοια, αν πάμε με αυτή τη λογική, ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, πρέπει να αναφέρουμε τον Πάπα. Σε μια εποχή, όταν ο πατριάρχης ήταν ο John VEKOS, Παπά δεν ζητήθηκε επισήμως να αλλάξει το Ορθόδοξο δόγμα, αλλά ζήτησε από την Ορθόδοξη τρία πράγματα: να αναγνωρίσει παπικού πρωτείου, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν υπήρχε μία λέξη για την αίρεση Filioque, επιβάλλει νέο δόγμα, ή τι σήμαιναν αυτά τα τρία πράγματα; Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπακούμε τον Πάπα, εάν ο υπάλληλος πουθενά ανέφερε ότι το δόγμα της αλλαγής.

Στα τέλη του 2006, όταν ο Πάπας επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη, είπε ότι ο πατέρας μας, και εμείς να προφέρει Σύμβολο της πίστης χωρίς την προσθήκη του Filioque, είναι σαν να είναι ουσιαστικά αποδεκτή ως pravoveran. Στην πραγματικότητα πρέπει να αλλάξει δόγματα δύσκολα μπορεί να δει κανείς από το εξωτερικό, ούτε μπορούν εύκολα να παρατηρήσετε ότι άλλαξε την υπηρεσία της Θείας Λειτουργίας, αλλά άλλαξε ουσιαστικά τα πάντα. Έχω παπικοί αναφέρονται στην Αγία Τριάδα, μόνο από την εμφάνιση της Αγίας Τριάδας, επειδή λένε ότι έχουμε τον ίδιο Θεό, αλλά στην πραγματικότητα πιστεύουν σε μια διαφορετική Αγίας Τριάδας και το δεύτερο τον Χριστό, και όχι ένας από τους αλήθεια. Συνολικά, δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι οι αμετάβλητα δόγματα της Εκκλησίας και δεν είχε αλλάξει ουσιαστικά εξυπηρετούν τη Θεία Λειτουργία.

Dali θα δούμε ξεκάθαρα τις αλλαγές στις θεολογικές σχολές και τα κηρύγματα των μελλοντικών αποφοίτων των θεολογικών σχολών στα επόμενα 5-6 χρόνια.


Ο πατέρας Sava: Όλα όσα έχει ήδη δει, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να περιμένουμε. Έχουν ήδη αποδεχθεί το γεγονός των Ρωμαιοκαθολικών Παπικών ότι έχουν βαπτιστεί στο όνομα της Αγίας Τριάδος, αναφέρεται μόνο στο όνομα της Αγίας Τριάδος, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη αν έχουν βαφτιστεί pravoslavno- αν βαφτίστηκε στην Αγία Τριάδα, καθώς είμαστε βαπτισμένοι;! Ακριβώς. Είναι ήδη ένα μεγάλο λάθος.

Ο πατέρας Κυπριανός-Jovan Stajku: ο πατέρας Γιώργος Metalinos δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο «Ομολογώ εν βάπτισμα», το οποίο μεταφράστηκε και δημοσιεύτηκε από το ρουμανικό εκδοτικό οίκο "Ευαγγελισμός" και, στη συνέχεια, λέει η Ορθόδοξη Βάπτιση θεωρήθηκε αναγκαίο να πληροί τις τρεις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες τρεις προϋποθέσεις, όχι 2 από 3 ή 1 3, και γι 'αυτό πρέπει να γίνει στο όνομα της Αγίας Τριάδας, μία από τις τρεις αυτές προϋποθέσεις είναι τριπλή pogružavanje στο όνομα της Αγίας Τριάδος, ότι είναι μια αναφορά στην Αγία Τριάδα και τριπλά pogružavanje να θεωρηθεί Ορθόδοξοι. Διαφορετικά, θα ήταν αίρεση pogružavanje, χωρίς αναφορά στην Αγία Τριάδα, η οποία αποτελεί το θεμέλιο της ορθόδοξης θεολογίας.

Αυτό σημαίνει τριπλή pogružavanje;


Ο πατέρας Κυπριανός: Τριπλό pogružavanje σημαίνει ότι το παιδί βυθίζεται πλήρως στο νερό.

Antim Πατέρας: Είναι δυνατόν να πούμε ότι οι επίσκοποι που δεν κάνουν ανοιχτά ομολογούν αίρεση στην εκκλησία, και οι υπογράφοντες των ηβική έγγραφα δεν είναι αιρετικοί;

Ο πατέρας Sava: Ακριβώς ό, τι υπεγράφη να πω ότι αποδέχονται αίρεση, και δεν είναι μόνο αρκετά, αλλά είναι η μεγαλύτερη προδοσία που διαπράχθηκαν υπογραφή. Αν σας εξυπηρετήσει τη Θεία Λειτουργία και αναφέρονται στον Χριστό και την αιρετική Αρειανοί, αυτό σημαίνει ότι είναι ορθόδοξοι; Αν κάποιος λέει ότι η Ορθόδοξη, το κάνει αυτό είναι στην πραγματικότητα; Ή έχει σημασία τι σκέφτεται πραγματικά;

Επισκοπή δεκτή Κρίτσκη Κοινοβουλίου, συμφώνησε με τη σύναψη μικτών γάμων, δέχονται να αλλάξουν θέση, την αποδοχή του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών, που έχουν αποδεχθεί την καταστροφή της Εκκλησίας, και αποδέχθηκαν μένα και αιρετικοί έχουν ουσιαστικά την ίδια πίστη. Έτσι, μετά από όλα αυτά που έχουν αποδεχθεί, δεν υπάρχουν λέξεις που μπορεί να μας πείσει? ακόμη και αν η κατάσταση του Αγίου Πατέρα, στην πραγματικότητα είναι μόνο εχθροί Πατέρες. Ξέρω ότι αυτό είναι πραγματικά αιρετική παιχνίδι όταν τα ψέματα αντικατασταθεί από την αλήθεια, και το Κοινοβούλιο και όλα γύρω από το Κοινοβούλιο, και η υπογραφή και θα πάρει μόνο χειρότερα. Το πρώτο εγγραφής στην Ορθόδοξη Εκκλησία One, Καθολική και Αποστολική, και στην επόμενη πρόταση να ακυρώσει τη δήλωση, και θα συμφωνήσει με την σατανική τακτική διαστρέβλωση της αλήθειας.

Τέλος του πρώτου μέρους

Εξυψώνουν τον Κύριο τον Θεό μας, και poklanjajte το πόδι του στα πόδια του, γιατί είναι Άγιος. (Ψαλμός 98: 5)
Πηγή:  prieteniisfantuluiefrem.ro
Παρασκευάζεται από μια ομάδα Fb της "Ορθοδοξίας αιώνια ζωή"

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου