Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Το μπλόγκ Σύναξη Ορθόδοξων Κρητών και με τις ευλογίες του Γέρων Σάββα του Λαυριώτη ,για την επίσημη ανακοίνωση της Διακοπής του Μνημοσύνου του κ. Άνθιμου από τον π. Νικόλαο Μανώλη !Άξιος ομολογητής και ποιμένας της Ορθοδοξίας ! Εύγε π.Νικόλαε,την ευχή σας ! Χαρά και Αγαλλίαση γέμισε τις καρδιές των Χριστιανών η Ηρωική και άκρως Πατερική και Ορθόδοξη αυτή κίνησή σας. Ευχή και προσευχή μας είναι για όλους εσάς που σας έταξε ο Θεός οδηγούς σε αυτόν τον αγώνα,να σας ευλογεί και να σας ενδυναμώνει στην οδό της Ομολογίας. 

Επικροτούμε την απόφασή σας κι όλη την ομολογιακή σας πορεία ως τώρα και την απόφασή σας στην διακοπή μνημοσύνου του μητροπολίτου κ.Άνθιμου. Είθε στο δύσκολο μονοπάτι να σας βοηθάει η Παναγία μας και η Χάρης Του Αγίου Πνεύματος να σας δίνουν πλέων δύναμη για να αντέχετε τα χτυπήματα του θηρίου του οικουμενισμού. 

Ελπίζουμε κι ευχώμεθα να συνεχίσετε τον αγώνα σας με πρότυπο τον άγιο Μάρκο τον Ευγενικό και τον άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά και να παλέψετε σαν εκείνους τους Μεγάλους όπως ακριβώς έπραξαν κι εκείνοι. Π.Νικόλαε είμαστε δίπλα σας κας σας ευχώμεθα κουράγιο και δύναμη στον δύσκολο αγώνα σας. Εύγε π.Νικόλαε..


Με σεβασμό, αγάπη και τιμή.. 

το Μπλόγκ:Σύναξη Ορθόδοξων Κρητών..
και με τις ευλογίες του: Γέρων Σάββα του Λαυριώτη.!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ :Βλαμάκης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου