Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : Το γ' μέρος της ομιλίας-συζήτησης του π.Μωυσή (εκ Πρεβέζης). ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ. Χρήσιμες πνευματικές συμβουλές στους πιστούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για π.Μωυσή (εκ Πρεβέζης),

Παρουσιάζουμε σήμερα το τρίτο (και τελευταίο) μέρος της πρόσφατης ομιλίας του π.Μωυσή (εκ Πρεβέζης), κάπου στην Θεσσαλονίκη (Σάββατο 9/12/2017).

Αφού έχουν παρέλθει ήδη 2 ώρες ομιλίας και συζήτησης, κάποιοι πιστοί παραμένουν στον χώρο και συνεχίζουν την συζήτηση μαζί του.

Τα ερωτήματα συχνά γίνονται πιο προσωπικά. Οι απαντήσεις θα λέγαμε πολύ χρήσιμες για τον καθένα μας. Ανάμεσα σε άλλα μιλάει για την ανάγκη να έχουν οι πιστοί έναν καθημερινό κανόνα που θα περιλαμβάνει και εδαφιαίες μετάνοιες (με τόσα πνευματικά κείμενα που κυκλοφορούν και τόσες ιστορίες, τόσα βίντεο, ανακοινώσεις κλπ, το έχουμε ξεχάσει! γι αυτό και οι παραβρισκόμενοι του ζητούν να τους δείξει πως γίνονται οι μετάνοιες αυτές), και για πολλά ακόμη.
Προκαταβολικά σας βεβαιώνουμε ότι θα βρείτε πολύ χρήσιμες τις συμβουλές του. Είναι λόγος μέσα από το ορθόδοξο βίωμα, που έχει δυστυχώς ξεχαστεί.

Διαπιστώστε το :Δείτε το α' μέρος εδώ: https://youtu.be/Pz-5zRe56l4
Δείτε το β' μέρος εδώ: https://youtu.be/Wh3bya749W8
ΥΓ. Αφού ζητήσαμε την άδεια του, γνωστοποιούμε το εμαιλ του π.Μωυσή : ta.moysis@gmail.com

Τέτοιες ομιλίες -συζητήσεις, θα επαναληφθούν.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου