Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με το μπλόγκ,''ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ'',για τους εν Χριστώ αδερφούς:

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, μια ενημέρωση σχετικά με το blogger μας ,θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε.. 


Όπως γνωρίζεται και παρακολουθούσατε συστηματικά την ιστοσελίδα μας ''ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ'' θα έχετε διαπιστώσει ότι τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζουμε προβλήματα κοινοποιήσεων και αναρτήσεων..

Αυτό συνέβη λόγω των πολλαπλών αναφορών, η καλύτερα επιθέσεων θα λέγαμε, όπου έγιναν με σκοπό τη κατάργηση της ιστοσελίδας μας και φυσικά τη φίμωσή μας σε θέματα πίστεως, Ορθοδοξίας και ΑΛΗΘΕΙΩΝ όπου αναφερόταν συνεχώς το blogger μας...

Φυσικά είχαμε και την ανάλογη ενημέρωση για ομιλίες Αγιορειτών Πατέρων σχετικά με τον Οικουμενισμό και το χάραγμα. 

Στόχος μας είναι να σας ενημερώνουμε,το κατά δύναμη,για θέματα αντιαιρετικού περιεχομένου. Ακολουθούμε την Οδό των Αγίων μας Ομολογητών στην διαχρονική πορεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας,κάνοντας ανυπακοή και αποτειχιζόμενοι από την αίρεση και τα πρόσωπα που εκπροσωπούν και στηρίζουν στις ημέρες μας την αίρεση του Οικουμενισμού.Και το νόμιμο δικαίωμα της αποτείχισης,μας το παρέχουν κανόνες της εκκλησίας μας. 

Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι δυστυχώς αρκετοί θέλησαν να μην ενημερώνουμε κανένα και για τίποτα.... Έπειτα από πολλές προσπάθειες και αιτήσεις για απεγκλωβισμό αυτής της άδικης ποινής, δίχως θετικό αποτέλεσμα,αναγκαζόμαστε να προβούμε σε νέα ιστοσελίδα εν ονόματι με το ίδιο όνομα(''ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ'').. 

Φυσικά θα διαθέτει τον ίδιο χαρακτήρα και τις ίδιες ενημερώσεις για τα Ορθόδοξα ζητήματα καθώς και πλούσιο πνευματικό υλικό...

Με υπομονή λοιπόν από την αρχή ξανά δημιουργήσαμε με τη δύναμη του Κυρίου νέο blogger.. Θα θέλαμε τη στήριξη και την κατανόησή σας και ευχόμαστε το νέο μας blogger να ακολουθηθεί όσο και το προηγούμενο.

Παρακαλούμε μην στέλνετε email και σχόλια σε αυτό το blogger.Δεν το διεγράφουμε όμως. Υπάρχουν 2.000 περίπου ιδιαίτερα ενδιαφέροντες αναρτήσεις μας, διαλέξτε την θεματική ενότητα που επιθυμείτε και περιηγηθείτε.

Aπό σήμερα η καινούρια μας διεύθυνση είναι(από την Παρασκευή αυτή 28-6-2019 θα είναι σε λειτουργεία):

https://synaksiorthodoxon2.blogspot.com/


Και το καινούριο μας email είναι :

synaksiorthodoxon2@gmail.com

Ελπίζουμε και ευχόμαστε,συν Θεώ,να μπορέσουμε να επιτύχουμε τον σκοπόν μας αυτόν,προς Δόξα Θεού και σωτηρία των ψυχών όλων μας.!

Με αγάπη Κυρίου και Ομολογία πίστεως ...


η Σύναξη Ορθοδόξων Κρητών. 

Ευχαριστούμε .!

ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ