Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

«ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝ ΤΩ ΚΟΣΜΩ…


ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ,ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝ ΤΟΥ» ( Α’Ιωανν.Δ’3)

-ΝΑΤΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ! « ΧΤΥΠΑ ΤΟ!»

-ΟΧΙ …ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ… «ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ»!

- «Ε.Ε.Ι.Ι.»..ΝΑ ΤΟ ..ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ..ΧΤΥΠΑ ΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

-ΟΧΙ,ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ. 


Καταλάβατε; Δεν το λέμε ευθέως γιατί είναι λίγο …δηλαδή.. πολλή ντροπή.

Αδελφοί μου, όταν το «σπίτι μας» καίγεται, σπεύδουμε να σβήσουμε τη «φωτιά», δεν ασχολούμαστε με το αν «μπάζουν τα κεραμίδια νερό».

Και αφού «σβήσουμε τη φωτιά», τότε βλέπουμε και τα άλλα.

Αλλοίμονο όμως στην περίπτωση της φωτιάς, που αν σπεύσουμε γρήγορα, μικρό κακό θα πάθουμε.

Αν όμως καθυστερήσουμε, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Αλλοίμονο και σε αυτούς που βλέπουν την φωτιά και κάθονται μακριά …αδρανείς και αδιάφοροι.

Δύο τινά συμβαίνουν τότε:

Ή το σπίτι δεν το θεωρούν δικό τους, «διότι έφτιαξαν… άλλο σπίτι», οπότε και δεν τους ενδιαφέρει αν καεί, ή φοβούνται να «πλησιάσουν την φωτιά».

Ναι !Αλλά μας έχει πει ότι: «Ος εάν ζητήση την ψυχήν αυτού σώσαι, απολέσει αυτήν, και ος εάν απολέση αυτήν, ζωογονήσει αυτήν».(Λουκ.ΙΖ’33)

Δεν μας ενδιαφέρει, ευλογημένοι, αυτήν τη στιγμή αν οι φακές έχουν ή όχι λάδι, αφού ούτως ή άλλως «θα εξέλθουν στον κοπρώνα».

Όλοι οι Ορθόδοξοι ξέρουμε γιατί νηστεύουμε και να κανονίζουμε τη νηστεία μας καθ’ υπόδειξη των Πνευματικών μας που γνωρίζουν να οικονομούν.

Άλλα πρέπει –πρωτίστως- να μας απασχολούν σήμερα, χωρίς να παραμελούμε και αυτά.

Εσείς, αδελφοί μου και σεβαστοί Πατέρες, που σας υπεραγαπάμε και που τα πόδιά σας καταφιλούμε, πείτε μας σας θερμοπαρακαλούμε: «Έχει ξεσπάσει φωτιά στο σπίτι μας ή όχι;

Αν μας πείτε ότι δεν έχει πάρει φωτιά, τότε δεν μιλάμε για το ίδιο σπίτι. Λυπόμαστε αφάνταστα, γειά σας!! Είστε άκρως επικίνδυνοι. Αν συμφωνείτε πως πράγματι κινδυνεύει το σπίτι μας, τότε, πείτε μας τι κάνετε εσείς για αυτό;

Περιμένετε να γίνει στάχτυ;

Δέχεσθε τις αιρέσεις ως «εκκλησίες» και συμπορεύεσθε με τους αντίχριστους-αιρετικούς «που προπαρασκεύαζουν το έδαφος δια την προσωπικήν έλευσίν του»;


Γιατί βλέπετε και αφήνετε τους δαίμονες όποιοι και αν είναι αυτοί να καταστρέφουν ψυχές οδηγώντας τες στην αίρεση και δεν τους τσακίζετε με την πύρινη ρομφαία του δριμύτατου λόγου και έργου σας, αναφερόμενοι πάντα στην αλήθεια;

Να τι μπορούμε να ανταποδώσουμε ως ελάχιστο στον Σωτήρα μας στη ρητορική ερώτηση «Τι ανταποδώσωμεν τω Κυρίω περί πάντων τούτων;» (Αγ. Αναστ. του Σιναίου)
Δεν επιτρέπεται από στόματα αγαπητών αδελφών ,που θέλουν να λέγονται Ορθόδοξοι Χριστιανοί, να εκστομίζεται ότι: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν κινδυνεύουμε, αν μας κοινωνήσουν αιρετικοί…..»

Αυτό είναι από το μυαλό σας, ή σας το δίδαξαν… «πνευματικοί»;Ευλογημένοι, οι αιρετικοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΟΛΥΝΕΣΘΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, όχι να σας κοινωνήσουν κιόλας!


Ο άγιος Μάρκος προσθέτει:

«Φεύγετε αυτούς, αδελφοί, και την προς αυτούς κοινωνίαν. Οι γαρ τοιούτοι ψευδαπόστολοι, εργάται δόλιοι, μετασχηματιζόμενοι εις αποστόλους Χριστού. Και ου θαυμαστόν. Αυτός γαρ ο σατανάς μετασχηματίζεται εις άγγελον φωτός. Ου γαρ ουν, ει και οι διάκονοι αυτού μετασχηματίζονται ως διάκονοι δικαιοσύνης, ων το τέλος έσται κατά τα έργα αυτών… Στήσετε, κρατούντες τας παραδόσεις, ας παρελάβατε, τας τε εγγράφους και αγράφους, ίνα μη τω των αθέσμων πλάνη συναπεχθέντες εκπέσητε του ιδίου στηριγμού».Σας «κατέβασαν», ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, πολύ χαμηλά μέσα σε δύο χρόνια οι ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ ΛΥΚΟΙ.


Σας σπρώχνουν στην αίρεση! ΠΡΟΣΕΞΤΕ!! Ανοίξτε τις γραφές! Μάθετε γιατί ετοίμασε ….ΦΡΑΓΓΕΛΙΟΝ. Εμπιστευτείτε τον Χριστό μας, τους Αγίους μας και τους Ιερούς Κανόνες που ξεκάθαρα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ-ΑΝΤΙ-χριστους!

Τουλάχιστον «φράξτε το στόμα σας!!» αφού δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι σας οδηγούν στην ΠΑΝ-θρησκεία.

Μην πλανάτε Πιστούς γιατί ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ …ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!

ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ. Θέλει πολύ μυαλό ,αυτό;;

Πονάει ο «καυτήρας»… το ξέρω καλά αυτό.

Όλους σας αγαπώ, σας θεωρώ ευεργέτες μου!! Σας είμαι …ευγνώμων! Το εννοώ!

Υπέσκαπταν και καλλιεργούσαν, όλα όσα αναδεικνύονται και εφαρμόζονται αμέσως μετά την ΨΕΥΔΟ-σύνοδο, που ήταν «υπό την σκέπη του Αγίου Πνεύματος» όπως βλασφημούν οι αναίσχυντοι οι οποίοι «…δεν ήσαν πράγματι από ημάς. Δεν ήσαν ποτέ μέλη γνήσια της Εκκλησίας… Αλλ’ έφυγαν και εβγήκαν από την Εκκλησίαν, δια να μη μείνουν κρυμμένοι, αλλά δια να φανερωθούν, ότι όλοι τους δεν είναι από ημάς, δεν είναι γνήσιοι Χριστιανοί». (Ιωαν.Α’Β’19)
ΈΣΚΥΨΑΝ δε, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ για να υπογράψουν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!... και από την άλλη λένε, πως …… «δεν άλλαξε …ΤΙΠΟΤΑ!»

Δεν καταλαβαίνουν τι τους ….περιμένει!!


ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ! ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ,ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΥΣ,ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ «ΓΥΜΝΗ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ» ΑΙΡΕΣΗ!!

Όταν ο Πατέρας μας βλέπει το ενδιαφέρον μας, συμπληρώνει ό,τι εμείς δεν μπορούμε.

Όταν όμως ,βλέπει αδιαφορία, τότε θα μας πάει στο χείλος του γκρεμού, μήπως φοβηθούμε και επανέλθουμε!

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ…ΤΩΡΑ, στην πράξη, την ΑΚΡΙΒΕΙΑ που διδάσκετε με ζήλο στη θεωρία.

Η ΑΝΔΡΕΙΑ (ΑΦΟΒΙΑ) δεν είναι η 3η κατά σειρά ΑΡΕΤΗ;

Η ΙΣΧΥΣ 12η , το ΘΑΡΡΟΣ 94η, η ΤΟΛΜΗ 95η, ο θΕΙΟΣ ΖΗΛΟΣ 96η, και όλες μαζί 238 (κατά τον Όσιο Πέτρο τον Δαμασκηνό);


Η αναξιότητά μου θα πρόσθετε και την καλή «ΚΟΥΖΟΥΛΟΜΑΡΑ» για τον Χριστό μας!!

Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ με ό,τι συνεπάγεται, δεν είναι γνώρισμα των Χριστιανών και ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΡΙΟΥ προς όλους;

Εάν κανείς δεν έχει αυτές τις αρετές, νομίζει ότι είναι Χριστιανός ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ;

Νομίζει ότι είναι Έλληνας;

Νομίζει ότι είναι υιός «Βασιλέως», καθήμενος μακρόθεν, να βλέπει το Βασίλειο να καίγεται;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΗΡΥΤΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ..ΕΝΑ ..ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ, είτε αρέσει ,είτε δεν αρέσει, διότι έτσι το θέλει και έτσι είπε ο Παντοκράτωρ Θεός «ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ»!

Το Ευαγγέλιο δεν γράφτηκε μόνο για τους Έλληνες, αλλά για όλον τον κόσμο. Αυτό εξυπακούεται.

Για τους Έλληνες ,όμως ΠΡΟΗΡΕΙΚΕ ότι θα το διαδώσουν στα Έθνη, στους ειδωλολάτρες, «και θα ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ».

Έτσι θα διαδώσουμε το Ευαγγέλιο στους άθεους, αιρετικούς, αλλόθρησκους και ειδολωλάτρες;

Έτσι θα δοξάσουμε τον υιόν του Θεού, με ΣΙΩΠΗ και ΦΟΒΟ, υποτασσόμενοι σε μια «χούφτα» ΑΝΑΞΙΟΥΣ, σε μια ΦΑΤΡΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ που πρόδωσαν τον Χριστό για τον χρυσό και κηρύττουν ΠΑΝ-θρησκεία;

Μη γένοιτο!

Αυτό έπραξαν οι Άγιοι Μάρτυρες που για μια μόνο λέξη έχυσαν όλο το αίμα τους και ομοίασαν με τον εξαγοράσαντά μας;

Σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν ακούς τους βλάσφημους να λένε «αγιότατον» τον ΑΝΤΙχριστο Πάπα και εμμέσως πλην σαφώς ψεύστη τον Προφήτη, Ισαπόστολο, Εθνομάρτυρα, Ιερομάρτυρα, Πατροκοσμά που τον αποκάλεσε «ΑΝΤΙ-χριστο και αιτία όλων των κακών» και είπε «τον Πάπα να καταράσθε…», αυτόν τον δολο-φόνο των ψυχών και των σωμάτων, τον δημιουργό όλων των αιρέσεων που τον εναγκαλίζονται κάποιοι βδελυκτοί «οις ουκ αφεθήσεται ούτε εν τω νυν αιώνι, ούτε εν τω μέλλοντι».

ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΑ «ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ» τώρα και αλλού : «Ουδέν ελάλησα εν κρυπτώ».

Και δια του Ησαΐου : «Υψώσατε, μη φοβηθήτε» και δια του Αγίου: «Το να υπηρετούμεν τον Κύριον, είναι καθήκον όλων μας».


Εάν τώρα που είναι πιο «εύκολα» και μπορούμε, αδυνατούμε να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε, ομολογώντας έμπρακτα, θα ομολογήσουμε όταν οι μισάνθρωποι μας φέρουν σε αδιέξοδο;

Σκεφτείτε το καλά, φυλάξτε την Ορθή Πίστη και μην παραδίδεται τους Ιερούς Ορθόδοξους Ναούς σε καρδινάλιους.

Προφήτευσε ο Ιερός Χρυσόστομος όταν είπε: «Δεν λογιάζω να ήναι πολλοί από τους ιερομένους, όπου να σώνωνται, αλλά πολλοί περισσότεροι, όπου κολάζονται. Η δε αφορμή είναι, ότι χρειάζεται μεγάλης ψυχής το πράγμα της Ιεροσύνης, και πολλαίς ανάγκαις έχει, όπου τον ευγάνουν από τα ήθη του, και του είναι χρεία να έχη μυρίους οφθαλμούς, να βλέπει πανταχόθεν…» (εκ της ερμηνείας των πράξεων ).

Χρειάζεται μυρίους οφθαλμούς να έχει κάποιος, για να αντιληφθεί ότι οι αναίσχυντοι, προδότες της Πίστης, μας φέρνουν την ΠΑΝ-θΡΗΣΚΕΙΑ του ΑΝΤΙ-χρίστου ,προσκολλώμενοι στους μύριους αιρετικούς;

Θα μπορούσατε-αν θέλατε- με τον λόγο σας να σείονταν οι αίθουσες, όταν μιλάγατε στο Ποίμνιο για Χριστό και Ελλάδα. Απλά ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ και με την ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, και μάλιστα ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ… ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Σπρώχνετε πολλές φορές «χωρίς να το θέλετε», τους πιστούς στην υποταγή του μαμωνά και του ΑΝΤΙχριστου. Δεν κινδυνεύουν τα «99 στην μάνδρα»…

Αλλοίμονο όμως σε αυτά που έχασαν τον δρόμο τους, αδυνατώντας να «διακρίνουν τα πνεύματα των ομιλούντων …αν είναι από του Θεού».

Αλλοίμονο και «στους αμαθείς προεστώτας, διότι όπου είναι ΑΜΑΘΕΙΣ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ, εκεί μαζώνονται οι ΛΥΚΟΙ και ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ». Με λεπτομέρεια μας περιγράφουν οι γραφές, τι θα υποστούν όσοι « Τον εκέντησαν δια να χύσουν το Αίμα Του» ( ιερός Χρυσόστομος) ,και όσοι «λόγω της ατολμίας και αβουλίας συνεργούν μετά του Καϊάφα.

Αδελφοί μου ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ….

ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ….ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ,ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. που σε λίγο όταν μας βλέπουν να δειλιάζουμε και να αδιαφορούμε ,θα μας επιβάλλουν και το σφράγισμα.

Πώς αλλιώς θέλετε να σας τα πουν;

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!ΦΩΝΑΞΤΕ!! ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ «δια των οποίων βλασφημείται η οδός της Αλήθειας».

Ει ο Θεός μεθ’ημών, ουδείς καθ’ημών!


…αλλά και εμείς, να είμαστε με τον Θεό..!

Με εν Χριστώ αγάπη και ενδιαφέρον

Γεώργιος Φλώρος

ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ