Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ο Πάπας Φραγκίσκος έκλεισε 5 "σκοτεινά" χρόνια από τότε που ανέλαβε την «εξουσία» (Βίντεο)

Ο Πάπας Φραγκίσκος έκλεισε 5 "σκοτεινά" χρόνια από τότε που ανέλαβε την «εξουσία»  (Βίντεο)


Ο Πάπας του Βατικανού υποτίθεται ότι είναι ο θρησκευτικός ηγέτης των Καθολικών.


Δυστυχώς, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δρα εναντίον των πιστών, αφού με τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς, δείχνει την υποταγή του στην Παγκόσμια εξουσία.

Τα «γενέθλια» του Πάπα


Ο Πάπας εχθές συμπλήρωσε 5 χρόνια από την στιγμή που ανέλαβε το πόστο του. Μέσα σε αυτά τα χρόνια είδαμε και ακούσαμε πολλά από αυτό τον άνθρωπο.

Οι αξέχαστες «ατάκες» του Πάπα

Το χειρότερο πράγμα που έχει βγει από το στόμα του Φραγκίσκου είναι το εξής:

Είχε πει ότι η σταύρωση του Χριστού δείχνει την αποτυχία (του Χριστού).
Τα λόγια είναι περιττά, τι να πρωτοσχολιάσει κανείς. Ο συγκεκριμένος θρησκευτικός ηγέτης θεωρείται πολύ καλός από ανθρώπους σαν τον Ομπάμα και αυτό είναι ύποπτο από μόνο του.

Άλλη μια «ατάκα» που είχε ρίξει ο Πάπας είναι ήταν το ότι δεν πρέπει να προσευχόμαστε απευθείας στον Χριστό. Δηλαδή ο θρησκευτικός ηγέτης των Καθολικών Χριστιανών, στην ουσία αρνείται το αυτονόητο της πίστης.

Αυτός ο άνθρωπος είναι φανερό ότι δεν εκπροσωπεί τον Χριστιανισμό αλλά την Παγκοσμιοποίηση, η οποία έχει στόχο να επιβάλει σε όλο τον πλανήτη την Πανθρησκεία.

Η πανθρησκεία είναι στην ουσία η συνένωση όλων των μονοθεϊστικών (θρησκειών) με απώτερο στόχο την δημιουργία ενός γκρι λαού ο οποίος θα έχει ίδια ήθη, έθιμα και πιστεύω.

Στα πλαίσια της προώθησης της πανθρησκείας, ο Πάπας έχει συναντηθεί πολλές φορές με Έλληνες ιερείς.Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν βλέπουν με καλό μάτι τους εναγκαλισμούς της Ελληνικής Εκκλησίας με τον Πάπα.

Είναι πολλοί εκείνοι που βλέπουν τον κίνδυνο αλλά δυστυχώς η κεφαλή (της εκκλησίας), κλείνει τα μάτια της μπροστά στον ολετήρα Πάπα Φραγκίσκο.

ΠΗΓΗ