Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ.... Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ - ΑΝ.ΕΛ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ


Παραθέτουμε αποσπάσματα από 3 σημερινές αναρτήσεις:

Ανάρτηση ΜΑΚΕΛΙΟΥ:

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ! Η Αθήνα ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ στο Ισλάμ! 
Γκρέμισαν την Εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Βοτανικό ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ «ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φασιστική Κυβέρνηση παράνομα γκρεμίζει τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιερά οδός 114. Για να μην είναι μπροστά στο ισλαμικό τέμενος. Γκρέμισαν Χριστιανικό Ναό για να γίνει το Τζαμί!

Παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η υπ’ αριθμόν Ε2011/2017 Αίτησις 150 ατόμων σχετικώς με τον Ναόν της Αγίας Τριάδος – Παναγίας Ελευθερώτριας εντός του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου επί της Ιεράς Οδού αρ. 114 (πλησίον του επιδίκου και επιδόξου τεμένους του ισλάμ) συζητηθείσα την 28/11/2017 ενώπιον του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας με εισηγήτρια την κ. Ουρανία Μαυρομιχάλη – Νικολαράκου και Πρόεδρο τον κ. Αντωνόπουλο, Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ…!!!
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ

Στην υπόθεση υπάρχει έντονο παρασκήνιο, αφού με εντολή ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ακυρώθηκαν οι προσπάθειες Εισαγγελέων να ματαιώσουν την κατεδάφιση. Στο σημείο βρίσκονται ήδη Έλληνες Πατριώτες που ετοιμάζουν κινητοποιήσεις. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.
Ανάρτηση ιστολογίου "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ":


ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ..

ΤΩΡΑ!! Η φασιστική Κυβέρνηση παράνομα Γκρεμίζει τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιερά οδός 114. Για να μην είναι μπροστά στο ισλαμικό τέμενος. Γκρεμίζουν Χριστιανικό Ναό για να γίνει το Τζαμί! Ξεκινούν και επίσημα την Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας! Η Οργή του Λαού συσσωρεύεται και θα ξεσπάσει!

Παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η υπ' αριθμόν Ε2011/2017 Αίτησις 150 ατόμων σχετικώς με τον Ναόν της Αγίας Τριάδος - Παναγίας Ελευθερώτριας εντός του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου επί της Ιεράς Οδού αρ. 114 (πλησίον του επιδίκου και επιδόξου τεμένους του ισλάμ) συζητηθείσα την 28/11/2017 ενώπιον του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας με εισηγήτρια την κ. Ουρανία Μαυρομιχάλη - Νικολαράκου και Πρόεδρο τον κ. Αντωνόπουλο, αυτήν την στιγμήν γκρεμίζεται ο Ιερός Ναός μας κατά παράβασιν των Θείων Νόμων, του ισχύοντος Συντάγματος, των διατάξεων του αντιρατσιστικού Νόμου και των σχετικών διεθνών διατάξεων. Τόν λόγο αυτήν τη στιγμή έχει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αικατερίνη Κ. Παντελίδου - Γεώργιος Ι. Χορτάτος - Λάμπρος Π. Σταθόπουλος
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.

Δήλωση Παντελίδου - Δικηγόρου για το Γκρέμισμα του ΝΑΟΥ στο Βοτανικό-30-8-2018@ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ......


ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.


Απόσπασμα Ανάρτησης του Ιστολογίου "Λευτέρης Πανούσης"


Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, η κατάσταση είναι επείγουσα. Πρόκειται για αποτρόπαια ιεροσυλία, για εθνικό και ηθικό έγκλημα, που δεν έχει ξανασυμβεί στην νεώτερη Ελλάδα.
Θυμίζω ότι το καθεστώς των γαλάζιων, κόκκινων, πράσινων και εμπριμέ εργολάβων της γενοκτονίας του Ελληνισμού, έχει απαγορεύσει την πρόσβαση των κατοίκων στο ιερό ναό, λόγω των εργασιών ανέγερσης του τεμένους.
Τώρα αποφασίσανε να τον γκρεμίσουν;

Έλληνες, το γκρέμισμα μιας δικιάς μας εκκλησιάς εντός του Ελληνικού εδάφους, δεν είναι απλώς μια πράξη ατίμωσης ιερών μας μνημείων.
Είναι άμεση και εθεία προσβολή κατά της συλλογικής μνήμης του έθνους μας.
Μην ξεχνάτε ότι ο Τούρκος στρατιωτικός σκότωσε τον Σολωμού, ενώ προσπαθούσε να κατεβάσει την Τούρκικη σημαία.

Ε λοιπόν το γκρέμισμα ενός ιστορικού χριστιανικού ναού, μέσα στο έδαφός μας, είναι εξίσου βαριά προσβολή προς τον Ελληνισμό, όσο και το να αποπειραθεί ένας εισβολέας να κατεβάσει τη σημαία μας!
Αν μη τι άλλο, κηρύξτε τους τον πόλεμο στη συνείδησή σας...

Και ναι μεν δεν δύναμαι να σας το επιβεβαιώσω αυτή τη στιγμή, ότι έχουν αρχίσει να πέφτουν οι γκασμάδες απάνω στο ιερό της Παναγίας αλλά δύναμαι να σας επιβεβαιώσω ότι κάθε χτύπημα του γκασμά στην αγιασμένη πέτρα, είναι και ένα χτύπημα στη συλλογική μας μνήμη. Είτε είμεθα χριστιανοί, είτε είμεθα άθεοι, είτε είμεθα δωδεκαθείστες ή δεν ξέρω γω τι άλλο...

Γκρεμίζεται εκκλησία, για να χτιστεί τέμενος;
Η προσβολή δεν αφορά μονάχα τον Σταυρό. Αφορά όλους εμάς τους Έλληνες!
(...)
Έλληνες τρέξτε! SOS!!!ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΊΖΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ. ΓΚΡΕΜΊΖΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΉ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

Α, και κάτι ακόμα...
Μην περιμένετε φυσικά καμία αντιδραση από την επίσημη εκκλησία, τον αρχιεπίσκοπο και τους υποταχτικούς τους, δήθεν ορθόδοξους "ιερείς". Αυτοί αν τους το ζητούσαν θα γκρέμιζαν τον ναό με τα ίδια τους τα χέρια!

Συλλογιστείτε μονάχα ότι ήδη οι λαθροεισβολείς έχουν πάρει τόσο πολύ αέρα, ώστε αποκλείουν εθνικές οδούς, 

ξυλοκοπούν οδηγούς, σκοτώνουν μέρα-μεσημέρι και λεηλατούν ότι βρούνε, χωρίς να δίνουν δεκάρα ούτε για τους νόμους μας, ούτε για τις ζωές μας. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν θα αποχτήσουν και ένα "σύμβολο", 'ένα είδος "ναού του Σολομώντα" για την Ε΄φάλαγγα του Ισλάμ στην Ινδογρεκία...

Στο γόνατο θα μας σφάζουν. Όπως ήδη εκπαιδεύουν τα παιδιά τους να πράττουν, στις σχολικές γιορτές της Θράκης...(ΕΔΩ)