Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

«Allahu akbar» στην πρωτεύουσα της Ελλάδας! – Οι πρώτοι μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν στο τέμενος – Eικόνες


To τελευταίο «κάστρο» της Ευρώπης έπεσε! Η Αθήνα ήταν η μοναδική πρωτεύουσα που δεν είχε τέμενος. Βέβαια όπως είναι γνωστό η πόλη έχει γεμίσει με δεκάδες μικρά, όμως τώρα ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ με την ένοχη ανοχή της ΝΔ και υλοποίησε το όνειρο του Ερντογάν!

Την στιγμή που η Άγκυρα μέσω συνθημάτων μίσους κατά της Ορθοδοξίας θέλει να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί, εμείς κάνουμε ένα απίστευτο δώρο στους μουσουλμάνους.


Να θυμήσουμε ότι το τέμενος κατασκευάστηκε αποκλειστικά με χρήματα του ελληνικού λαού και τα έξοδα λειτουργίας του θα τα καταβάλλει το ελληνικό κράτος.

Την στιγμή δηλαδή που οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ πολεμούν την Ορθοδοξία, τα δίνουν όλα στους μουσουλμάνους!

Έτσι λοιπόν, λίγες ημέρες μετά την συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές, η κυβέρνηση κατέθεσε προς ψήφιση το νέο Ποινικό Κώδικα και Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που τόσο έχει επικριθεί. Κι αυτό γιατί σημεία του έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη λογική και τα πιστεύω των Ελλήνων.

Σύμφωνα με το νέου Π.Κ., καταργούνται άρθρα τα οποία συνδέονται άμεσα με τη θρησκεία, την πίστη, την οικογένεια, τους νεκρούς, κ.α. Τα εν λόγω άρθρα έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους Κόλπους της Εκκλησίας και μάλιστα με το θέμα αυτό είχε ασχοληθεί και η τελευταία Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η Εκκλησία πάντως φαίνεται να μην εισακούγεται σε τίποτα στο Μαξίμου!

Η εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα, αναμένεται να ξεκινήσει ήδη από την 1η Ιουλίου του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, δηλαδή χωρίς να παρέχεται –όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις- κάποιο χρονικό περιθώριο προσαρμογής. Και οι δύο Κώδικες θα ψηφιστούν με τη διαδικασία των Κωδίκων, δηλαδή θα ψηφιστούν ως ένα άρθρο σε μια συνεδρίαση της Βουλής.

Τι δεν καταλαβαίνετε; Ο Χριστιανισμός με λίγα λόγια βρίσκεται στο στόχαστρο των άθεων της αριστεράς

ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ


Μουσουλμάνοι που ζουν στην Αθήνα επισκέφθηκαν σήμερα το νέο τέμενος στην περιοχή του Βοτανικού, στην Αθήνα και είχαν την ευκαιρία να προσευχηθούν μέσα στον χώρο λατρείας τους για πρώτη φορά.

Οι μουσουλμάνοι βρέθηκαν στο τζαμί στο πλαίσιο της επίσκεψης του υπ. Παιδείας Κ. Γαβρόγλου στον χώρο λατρείας, ο οποίος άνοιξε σήμερα μόνο για μία ημέρα.

Η πρώτη επίσημη προσευχή στο τέμενος υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο ιμάμης του τεμένους, Σίντι Μοχάμεντ Ζάκι, δήλωσε: «Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αλλάχ που τελικά έχουμε ένα Τζαμί που μπορούμε να προσευχόμαστε μπορούμε να μαζευόμαστε. Περιμένουμε αρκετά χρόνια. Επιτέλους το τζαμί είναι γεγονός».

Δείτε εικόνες:






ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!

«Θα θέλαμε 16 Αυγούστου να γίνει η πρώτη προσευχή», δήλωσε ο υπουργός, συμπληρώνοντας όμως ότι δεν μπορούμε να το εξασφαλίσουμε με απόλυτη βεβαιότητα καθώς «γραφειοκρατία έχει τους δικούς της ρυθμούς». Δήλωσε, εξάλλου, ότι «ελπίζουμε (να λειτουργήσει) τον Σεπτέμβριο, ενδεχομένως και νωρίτερα» μιας και δεν υπολείπονται ακόμη πολλά πράγματα.


Σε ερώτημα για τα ιδιωτικά τεμένη κι αν θα κλείσουν, ο κ. Γαβρόγλου απάντησε ότι αυτό είναι διαφορετικό θέμα και «σήμερα, είμαστε εδώ για να δούμε το θέμα του δημόσιου τεμένους». «Οι ιδιωτικοί χώροι λατρείας πρέπει να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένους κανόνες», περιορίστηκε να επισημάνει ο υπουργός.

Για το προσωπικό, ο κ. Γαβρόγλου εξήγησε ότι έχει ήδη δημοσιευτεί το προεδρικό διάταγμα για τον Ιμάμη του τεμένους. Όσο για τη φύλαξη, δήλωσε ότι θα είναι επί 24ωρης βάσης προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια του χώρου και των πιστών.


ΠΗΓΗ