Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ανάρτηση κόλαφος για τα “ενημερωτικά-εκλησιαστικά” sites και blogs, μιας αναγνώστριας στο facebook.


Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Πως οι “ανύπαρκτοι” για τα ειδησεογραφικά site ομολογητές κληρικοί, (που προκαλούν σεισμό με την ιστορική απόφαση διακοπής της μνημόνευσης του Επισκόπου τους), γίνονται “υπαρκτοί” για τους Επισκόπους τους και δέχονται “μαφιόζικες” απειλές, “ανιστόρητα” έγγραφα και “εξευτελιστικές” τιμωρίες. Διαβάστε την ομολογιακή, συγκινητική και συγκλονιστική ανάρτηση της φίλης μας στο Facebook

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες γίνεται σεισμός. Ζούμε ιστορικές στιγμές. Γεγονότα (εδώ, εδώ εδώ κι εδώ) που θα μείνουν για πάντα και θα αναφέρονται σε αυτά οι θεολόγοι του μέλλοντος.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Σχεδόν όλα τα εκκλησιαστικά σάιτ η μπλογκς δεν έχουν κάνει τον κόπο να γράψουν ούτε μια γραμμή! Ούτε μια λέξη! Λες και δεν έχει συμβεί τίποτα. Λες και ο τεράστιος ιερέας και καθηγητής π. Θεόδωρος Ζήσης ή οι μεγάλοι αγωνιστές τις ορθοδοξίας π. Νικόλαος Μανώλης και π. Φώτιος Βεζυνιας δεν υπάρχουν!


Δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα! Γι αυτούς, γιατί για τις μητροπόλεις τους μια χαρά υπάρχουν και θέλουν να τους εξαφανίσουν.
Αν έχεις τέτοιο σάϊτ και δεν βάζεις αυτές τις ειδήσεις, τότε καλύτερα γράψε για το άλλο survivor στον Aγ. Δομίνικο, γιατί ούτως η άλλως σε λίγα χρόνια μόνο γι αυτούς τους αγίους θα γράφετε.
Καλή σαρακοστή!