Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Ο Ροδίτης παπα-Χρήστος, που στόλισε καταλλήλως τους προδότες των Πρεσπών, κλήθηκε ενώπιον των αστυνομικών αρχών! Μαζί σου Πάτερ!


Τα όσα είπε όμως τον Ιούνιο του 2018 (ΕΔΩ)ο πατήρ Χρήστος είχαν προκαλέσει αίσθηση και έλαβαν πανελλήνια δημοσιότητα.

«Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος τόνισε: «Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας».

«Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος.

«Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες» υπογράμμισε ο π. Χρήστος.

Το κήρυγμά του αναρτήθηκε από έναν ημεδαπό στο you Tube την 17η Ιουνίου 2018 με τίτλο: «Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες».

Μεταξύ άλλων, είχε πει στο ποίμνιό του και τα εξής:

«Όποιο πολιτικό δείτε, φτύστετονε, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως»




Εκλήθη δι' υπόθεσίν του παρά τας αρμοδίους αρχάς". Βλέποντας την είδηση για τον παπά Χρήστο, νόμισα ότι ακούω ... ερπύστριες! Αυθόρμητα μου ήρθε στο νου η παραπάνω φράση, γνώριμη σε όσους στο παρελθόν έζησαν σε ανελεύθερα καθεστώτα. Βρε πού καταντήσαμε!!!
Οι χείριστοι προδότες να διώκουν τους πατριώτες!!!



ΠΗΓΗ