Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Νέα αποτείχιση : Διακοπή κοινωνίας με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομο .

Αποτέλεσμα εικόνας για π.χρυσοστομοσ μεσσηνια


Συνεχίζονται οι αποτειχίσεις εξ αιτίας της συμπόρευσης των Ποιμένων με την αίρεση.

Το έλλειμμα ηγεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις ημέρες μας είναι ορατό.
Είναι τραγωδία που οι πνευματικοί μας πατέρες, δηλ. οι πατριάρχες, οι αρχιεπίσκοποι κα οι μητροπολίτες, να αδιαφορούν μπροστά στην αγωνία του απλού και άδολου λαού, που προκαλείται από τις οικουμενιστικές τους δραστηριότητες.

Αντί οι ποιμένες μας να είναι μπροστάρηδες στους αγώνες εναντίον της παναίρεσης του οικουμενισμού της πατρίδας και της κοινωνίας μας ,αυτοί πλειοδοτούν σε συλλείτουργα μαζί τους.

Έτσι μια καινούρια αποτείχιση και διακοπή κοινωνίας από την αίρεση μας έστειλε ο Γέροντας Σάββας ο Λαυριώτης από το Άγιον Όρος,από τον κ.Κωνσταντίνο Μάραντο,ιεροψάλτης του Ι.Ν Αγ.Βασιλείου Μεσσηνίας,προς τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομο.

Ακολουθεί το πρωτότυπο χειρόγραφο της αποτείχισης του κ.Κωνσταντίνου  Μάραντου:Η παναίρεση του οικουμενισμού πρέπει συνεχώς να καταπολεμείται από τους Ορθόδοξους και όταν ακόμα οι μεγαλόσχημοι οικουμενιστές υψώνουν την «ποιμαντική» τους ράβδο…

Για την πολύτιμη Ορθόδοξη πίστη μας, που είναι ένα κομμάτι της ψυχής μας, έχουμε όλοι λόγο για κάθε απόφαση που θα παρθεί.ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ