Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

BREAKING NEWS: Η Ορθόδοξη Εκκλησία του Πουέρτο Ρίκο Εισέρχεται σε κοινωνία με την Καθολική Εκκλησία.

IMG_9312

holysynergy.wordpress.com

«Αυτή η είδηση ​​έρχεται από το Πουέρτο Ρίκο:
10 του Ιουνίου του 2017 η Pan Ορθόδοξητου Αγίου Σπυρίδωνα στο Trujillo Alto, PR κοινότητα ελήφθησαν στην Καθολική Εκκλησία ως Greco Καθολική βυζαντινή κοινωνία.



BREAKING NEWS: Η Ορθόδοξη Εκκλησία του Πουέρτο Ρίκο Εισέρχεται σε κοινωνία με την Καθολική Εκκλησία.

«Αυτή η είδηση ​​έρχεται από το Πουέρτο Ρίκο:


10 του Ιούνη του 2017 ο Παν Ορθόδοξη του Αγίου Σπυρίδωνα στο Trujillo Alto, PR Ήταν κοινότητας στην Καθολική Εκκλησία έλαβε ως βυζαντινή Greco καθολική κοινότητα στο πλαίσιο του «ωμοφόριο» (αρμοδιότητα) του Λατίνου Αρχιεπισκόπου, ο Μητροπολίτης Roberto González, O.F.M.

Η τελετή υποδοχής προήδρευσε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, πατέρα Alberto Figueroa Μοράλες για λογαριασμό του Αρχιεπισκόπου. Οι ιερείς και ενορίτες έκανε το επάγγελμα της πίστης και η λειτουργία Ήταν Κατά τη διάρκεια του Ανωτάτου Ποντίφικα τιμάται, Φρανσίσκο και οι μητροπολιτικές Robert.

Το γεγονός αυτό καθιστά την κοινότητα του Σαν Espiridión το πρώτο της Ανατολικής Καθολικής κοινότητας στο Πουέρτο Ρίκο. Καλώς ήρθατε στους ιερείς και ενορίτες του Αγίου Espiridión με την Καθολική Εκκλησία. Θα συνεχίσουν τον εορτασμό της Θείας Λειτουργίας και ιερά μυστήρια στη βυζαντινή παράδοση σύμφωνα με. Η συνεχής λειτουργία στη γλώσσα Εκκλησία σλαβική, Inglés και ισπανικά ... μετά την λειτουργική Ιουλιανό ημερολόγιο (παλαιό ημερολόγιο).

Η κοινότητα ήταν υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης (Istanbul). Τώρα έχει-ήταν υπό τη δικαιοδοσία του αρχιεπισκόπου του Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο. Στη συνέχεια, πιθανότατα για να περάσει ανήκουν σε κάποια από τις Σλαβικών Βυζαντινής ανατολικές καθολικές εκκλησίες, για να παραμείνει, αν και συνεχίζουν κάτω από τη λατινική μητροπολιτική Τοπική αρχή.

IMG_9318

IMG_9319

Άποψη του ναού του Αγίου Σπυρίδωνα.

IMG_9317.JPG

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, π Alberto Figueroa Μοράλες, για να ευλογήσει τη νέα ελληνική καθολική κοινότητα στο San Juan μετά από έλαβε το επάγγελμα του έχοντας την πίστη τους.

IMG_9316.JPG

Peter DiLeo Εξηγεί το κοινοτικό έγγραφο συμφωνίας
Μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και της κοινότητας του Αγίου Espiridión.The Αρχιμανδρίτης Θεία Λειτουργία υπό την προεδρία το πρώτο ως ελληνική καθολική κοινότητα.

Η εκκλησία χτίστηκε στη δεκαετία του 1930 με την αιτιολογία της παλιάς λεπρού, σε Trujillo Alto, Πουέρτο Ρίκο. Τα Αγίου Πέτρου Ορθόδοξη αδέλφια ιεραπόστολοι του Cetinje Έφερε αποστολής esta στα νησιά της Καραϊβικής από την Αρχιεπισκοπή του Μεξικού της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της διασποράς και να ευαγγελισμό νέους πιστούς. "

IMG_9315

IMG_9314

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ 

( EINAI ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ): 

https://holysynergy.wordpress.com/2017/07/11/breaking-news-the-orthodox-church-of-puerto-rico-enters-into-communion-with-the-catholic-church/