Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

1. Το μάθημα “Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας” θα διδάσκεται από φέτος στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης! 2. Το αντίστοιχο σεμινάριο. 3. Και η αντίδραση φοιτητών (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ).

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ

1. Το μάθημα “Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας”, θα διδάσκεται από φέτος στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης!



Έγινε και αυτό!!!! Για πρώτη χρονιά στο Γ’ εξάμηνο της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας θα διδάσκεται από τον Μητροπολίτη Προύσσης κ. Ελπιδοφόρο, ως Υποχρεωτικό Μάθημα Επιλογής, το μάθημα “Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας, Κρήτη 2016”.

Το ερώτημα μέγα… Τι θα διδάξει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης στους σπουδαστές της Θεολογικής Σχολής; Αυτά που έχουν πει οι Άγιοι Πατέρες της Ορθοδοξίας μας για τους Παπικούς και τις υπόλοιπες δυτικές αιρέσεις ή θα διδάξει τα γνωστά περί«Ενότητας των Εκκλησιών;»

Θα κρατούμε σημειώσεις στο μάθημα…. και θα σας ενημερώνουμε !!!

Θηβαίος Πολίτης
2. Το αντίστοιχο σεμινάριο:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
«Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας:
Ιστορικό πλαίσιο – Προκλήσεις – Προοπτικές»


Το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης της Δομής Δια Βίου Μάθησης Α.Π.Θ. «Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας: Ιστορικό πλαίσιο – Προκλήσεις – Προοπτικές» θα πραγματοποιηθεί κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

(...)
Χαρακτηριστικά του Προγράμματος
Το Πρόγραμμα οργανώθηκε από Καθηγητές του Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ. που παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά τόσο στη μακρά και χρονοβόρα διαδικασία της προετοιμασίας της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου όσο και στις εργασίες της. (...)

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.και απαιτεί τη φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων.(...)

Το Πρόγραμμα θα έχει συνολική διάρκεια 60 ωρών και θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2017
Μετά το πέρας της παρακολούθησης θα χορηγηθούν:
(α) Βεβαίωση συμμετοχής
(β) Πιστοποιητικό επιμόρφωσης (...)

Κόστος Συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής στο Πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 120 Ευρώ. 
(...)
Για περισσότερες πληροφορίες (...)
Σχόλιο: Και θα πληρώστε, και θα χάσετε την Πίστη σας! --Η προπαγάνδα κορυφώνεται!! --Μπράβο, κ. Παν. Σκαλτσή! Και εις ανώτερα!



3. Και η αντίδραση φοιτητών (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ):



Δείτε τώρα και την αντίδραση ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ φοιτητών της Θεολογικής 


Σχόλιο:

Ευτυχώς υπάρχουν και σήμερα ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ φοιτητές μέσα στις Θεολογικές Σχολές μας!
(τους ευχαριστούμε για την κοινοποίηση της (αντι)δράσης τους).


Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

ΠΗΓΗ