Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10.2017, Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΕ ΛΟΥΘΗΡΑΝΙΚΟ ΝΑΟ, ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ) & ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ «ΠΑΝΑΓΙΑΣ» ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ .


ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ! ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ!

Την Κυριακή 15.10.2017, ὁ πατριάρχης τῆς πανθρησκειας Βαρθολομαῖος λειτούργησε σε Λουθηρανικό ναό, τον πιο εντυπωσιακό τοῦ κόσμου. Με τέτοια σκύβαλα ξεπουλα την Μάνα μας την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

—————–


————-


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Pentapostagma.gr

15 Οκτωβρίου 2017:

.«Επιπλέον, στις 15 Οκτωβρίου στο μεγαλύτερο καθεδρικό Λουθηρανικό ναό στην Ισλανδία με την ονομασία «Hallgrimskirkja» [κτίριο ύψους 74 μέτρων, που μοιάζει με πύραυλο, ΚΑΙ είναι ορατό από κάθε σημείο του Ρέικιαβικ!] ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία. «Την ημέρα αυτή η Λειτουργία της εκκλησία μας θα μεταφερθεί στο “Hallgrimskirkja” . Καλοῦν όλους τους Ορθόδοξους πιστούς να πᾶνε στη λειτουργία, για να τους παγηδέψουν στην αίρεση!!! «Να δείξουν», λένε αυτοί, «την μαρτυρία της ενότητας μας στην Ορθόδοξη πίστη, …»

8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ, ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

———————



——————