Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Βίντεο : Ορθόδοξοι πιστοί στην Ρουμανία ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ και ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ οικουμενιστή δεσπότη. Τον μητροπολίτη προστατεύει η αστυνομία!


Συγκλονιστικά όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στην ορθόδοξη Ρουμανία.Ορθόδοξοι πιστοί, μαζεμένοι έξω από την εκκλησία τους (κρατώντας μάλιστα και την εικόνα του ναού), ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ στην άφιξη του μητροπολίτη Ιουστίνου (Iustin) Sigheteanul.

Μάλιστα κάποια στιγμή τον ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ,
επειδή προτίθεται να καθαιρέσει 2 ευλαβείς ιερείς (τους Εμμανουήλ (Emanuel) Oros και Δανιήλ (Daniel) Popa, οι οποίοι διέκοψαν την μνημόνευση του εδώ και ένα χρόνο, λόγω του ότι ο μητροπολίτης ΥΠΕΓΡΑΨΕ την (ψευδο)Σύνοδο της Κρήτης.

Η Αστυνομία απέτρεπε τους πιστούς να εισέλθουν στον ναό :

Κάποια στιγμή (6ο λεπτό του βίντεο), οι πιστοί κρατώντας την εικόνα, ακούγονται να ψάλλουν το "Τη Υπερμάχω".Ένα λεπτό αργότερα (7ο λεπτό), ο μητροπολίτης και η συνοδεία του "φυγαδεύονται" από την αστυνομία :
Άραγε ποιο θα ήταν το κλίμα αν κάτι τέτοιο συνέβαινε και στην Ελλάδα ;
Αν κάθε Κυριακή ευλαβείς ορθόδοξοι πιστοί συγκεντρωνόταν έξω από τους ναούς όπου λειτουργούν οι δεσποτάδες που προσυπέγραψαν την ληστρική Σύνοδο του Κολυμπαρίου και διώκουν τους ευλαβείς ιερωμένους που αποτειχίζονται;

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι και σήμερα, έναμιση σχεδόν χρόνο μετά την (ψευδο)Σύνοδο, σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας μητροπολίτης δεν την απέρριψε ευθαρσώς και δημόσια. Με την υπογραφή ή με την σιωπή τους λοιπόν, αποδέχθηκαν την αίρεση και σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες είναι άξιοι όχι μνημόνευσης αλλά αναθέματος.

Δείτε το Βίντεο:

ΥΓ.
Την είδηση είδαμε σε ρουμανικό site, εδώ,
πηγή είδησης εδώ.

Δείτε σε άλλο ρουμανικό σύνδεσμο, εδώ, φωτογραφίες και βίντεο με συμμετοχή αιρετικών (=παπικών) στην χειροτονία του εν λόγω μητροπολίτη.
ευχαριστούμε και πάλι τους ορθόδοξους αδερφούς από την Ρουμανία για την αποστολή της είδησης(επιφυλασσόμαστε για την μετάφραση που προέρχεται κυρίως μέσω google translate).

Επιμέλεια: Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"