Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΚΡΥΠΤΟ ΟΥΝΙΤΙΚΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟΜΟ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ...


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/1/2019 ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ , ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝ , ΑΠΕΊΛΗΣΑΝ , ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΆΤΙΣΑΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ , ΕΜΠΟΔΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ " ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ"

ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΥΠΤΟ ΟΥΝΙΤΙΚΗ " ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΤΟΜΟ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑΣ , ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΩΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.

Σ.Β

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....


Εν συνεχεία από την ιστοσελίδα Ρομφαία.....
Εικόνες που δεν έχουν καμία σχέση με το μήνυμα του Ευαγγελίου και την διδασκαλία του Κυρίου, αντίκρισαν την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου πιστοί της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου Μόσχας στην περιοχή της Τερνούπολης.

Το πρωί της Κυριακής, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως Τερνούπολης, μετέβη στον Ιερό Ναό για να τελέσει την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία.

Εκεί, υποστηρικτές της νέας Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας , εμπόδισαν παρανόμως τον Ιερέα και τους πιστούς να εισέλθουν στον Ναό.

Ο Εφημέριος π. Στέφανος αφού χαρακτήρισε παράνομη την απαγόρευση αυτή, τόνισε ότι αυτό αποτελεί ωμή παρέμβαση στην θρησκευτική ελευθερία των πιστών.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν οι υποστηρικτές της νέας Εκκλησίας ζητούσαν τα κλειδιά του ναού, προσβάλλοντας και χτυπώντας τους πιστούς που ήθελαν να προστατεύσουν την Εκκλησία.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν και παρενέβη η Αστυνομία, η οποία άρχισε να χτυπάει τους πιστούς και είχε ως αποτέλεσμα ο Εφημέριος του ναού να σπάσει τα δάχτυλα του και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Τοπικές Αρχές υποστηρίζουν την νέα Εκκλησία και προτρέπουν τους πιστούς να μην πηγαίνουν στις Ακολουθίες.

"Μας απειλούν ότι θα μας διώξουν από την δουλειά μας, ενώ άλλους τους απειλούν ότι θα στείλουν τα παιδιά τους στον πόλεμο αν πάμε στην Εκκλησία του Πατριαρχείου Μόσχας" - δήλωσε χαρακτηριστικά ενορίτης του Ιερού Ναού.

Δείτε το βίντεο με τους σύχρονους μάρτυρες της πίστεως μας:ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.... 

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ..... ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.....

S.O.S... Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΕΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΥΝΙΤΗ ΟΥΚΡΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΤΡΟ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ 5/1/2019 Ν.Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ - Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΟΥΝΙΑΣ - ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ " ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ " - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ - Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ - π.ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ΚΑΨΑΛΙΩΤΗ

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ κ.κ ΚΟΣΜΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ : " ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ " ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΔΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ" - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΜΟΥ.....


ΠΗΓΗ