Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Συμπαράσταση Αγιορειτών στήν συγκέντρωση τής 21ης Μαίου γιά τήν κάρτα,τό σύνταγμα καί τήν Κυριακή αργία.


Πολλά δεινά έχουν βρεί τήν πατρίδα μας αλλά καί όλον τόν κόσμο.

Οι δυνάμεις τού σκότους έχουν εξαπολύσει όλα τά μέσα γιά νά υποδουλώσουν μέ κάθε τρόπο τήν ανθρωπότητα καί νά πετύχουν τούς προ αιώνων σχεδιασμένους στόχους, τήν Παγκόσμια Βασιλεία τού Αντιχρίστου και την Παγκόσμια Προσκύνησή του ως θεού.
Τό μεγάλο του όπλο θά είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση μέ τόν δυσώνυμο αριθμό πού μάς προειδοποίησε ο Χριστός, τό 666.
Γι’αυτό πρέπει ν’αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να μη μας το επιβάλουν, διότι πλέον θα είναι αναπόφευκτη η σατανική αιχμαλωσία.
Ο μόνος που μπορεί να μας σώσει είναι ο άγιος Τριαδικός Θεός,γι’αυτό δεν πρέπει να τον βγάλουμε από την ζωή μας.

Τό σύνταγμα τής Ορθόδοξης Ελλάδος είναι θεμελιωμένο στο όνομα τής Αγίας Τριάδος.
Αυτό δέν πρέπει νά επιτρέψουμε νά τό καταργήσουν οι άθεοι, ασεβείς καί αντίχριστοι.Άν όμως δεν σεβόμαστε τον νόμο τού Θεού, πώς θα έχουμε την προστασία Του; Ανάγκη θα είναι να δοκιμαστούμε για να συνετιστούμε.
Γι’αυτό να μη δεχθούμε την ασεβή κατάργηση τής τού Κυρίου Κυριακής αργίας.Εμείς οι αντιοικουμενιστές αγιορείτες πατέρες συμφωνούμε με τον αγώνα των ορθοδόξων αδελφών και τον στηρίζουμε και ευχόμαστε για τα καλά αποτελέσματα παρακαλώντας τον Κύριό μας, την ακαταίσχυντη Προστασία μας την Μητέρα των χριστιανών και τον άγιο μας Κοσμά τον Αιτωλό πού θυσιάστηκε για τούς χριστιανούς και τον νόμο τού Θεού.
Αγιορείτες Μοναχοί.

Σχόλιο:

Την εκδήλωση προβάλαμε ήδη εδώ.
Μέχρι την Κυριακή -εκτός απροόπτου- διακόπτουμε προσωρινά την προβολή νέων αναρτήσεων για να στηρίξουμε την συγκέντρωση.

ΥΓ. Γνωρίζουμε ότι σε τέτοιες συγκεντρώσεις προσέρχονται και κάποιοι "κολλημένοι" που με τις υπερβολές τους
γελοιοποιούν το θέμα.
Πάντως χίλιες φορές με τους ενεργούς, ασύντακτοι στον δρόμο, παρά με τους κοιμισμένους, που για να δράσουν πρέπει να πάρουν "άδεια" άνωθεν.., για να μην τους χαλάσουν τα σχέδια

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"