Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΚΛΗΡΙΚΟΛΑΪΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ !




Αίγιο 11 Ιουνίου Κυριακή των Αγίων Πάντων στις 6 το απόγευμα

«Πολύκεντρο» Συνεδριακό Κέντρο –κάτωθεν ιερού προσκυνήματος Παναγίας Τρυπητής –Λιμάνι Αιγίου

Έπειτα από την πολύ επιτυχημένη διορθόδοξη ημερίδα καταδίκης της ψευδοσυνόδου της Κρήτης, που έγινε στις 4 Απριλίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης , ακολουθεί για πρώτη φορά για την Νότια Ελλάδα μία αντίστοιχη εκδήλωση με επιλογή μιας ιστορικής πόλης του Αιγίου , στα διοικητικά όρια μιας επίσης ιστορικής Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Για την παρότρυνση και διευκόλυνση των ενδιαφερομένων πιστών , ώστε να συμμετέχουν στην σύναξη, επιλέχθηκε ένα κομβικό γεωγραφικό σημείο , μιας και το κάλεσμα αφορά όλη την Κεντρική και Δυτική Ελλάδα ,Αττική, Στερεά,Πελοπόννησο και Επτάνησα.

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης έχουν από κοινού οι Αγιορείτες Πατέρες , το Ινστιτούτο Καταναλωτών – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας , η Παναιγιάλεια Ορθόδοξη Σύναξη «ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ» και η Σύναξη Ορθοδόξων Κρητών.

Οι διοργανωτές καλούν τον πιστό λαό να διατρανώσει την αντίθεσή του με ένα βροντερό όχι στα ύπουλα σχέδια καθολικής επικράτησης των αχρήματων συναλλαγών με την επιβολή της χρήσης πλαστικού χρήματος για το αφορολόγητο , που μας οδηγεί ολοταχώς στην νέα ηλεκτρονική υπερταυτότητα(κάρτα πολίτη) με μικροτσίπ και αντίχριστα σύμβολα (666).

Επίσης οι διωκόμενοι ομολογητές Αγιορείτες Πατέρες από την Κοινότητα του Αγίου Όρους κατεντολήν του αιρεσιάρχου Πατριάρχη Κων/λεως Βαρθολομαίου, θα αναλύσουν διεξοδικά τις προδοτικές αποφάσεις των επισκόπων που σύστησαν την ληστρική, λεγομένη «Αγία και Μεγάλη Σύνοδο» στο Κολυμπάρι της Κρήτης,δεσμεύοντας σε εφαρμογή τους και το ποίμνιο, ενώ θα ενημερώσουν και για την υποχρέωση των πιστών σε έμπρακτη αντίδραση σύμφωνα με το σύνολο της Πατερικής διδασκαλίας, ώστε να καταδικαστεί και να μην επικρατήσει η αίρεση που πολεμά την Εκκλησία εκ των έσω και να διασωθεί η Ορθοδοξία
.
Η διοργάνωση από πλευράς των Αιγιαλέων , καλεί σε επανάληψη της παραδοσιακής επιτυχίας που έχουν σημειώσει αντίστοιχες ημερίδες στο Αίγιο, όπως το 2011 με πάνω από 600 συμμετέχοντες.

Το μήνυμα της συνάξεως θα προσμετρηθεί στην συνολική πανορθόδοξη αντίδραση στο ξεπούλημα της πίστεως από ψευδοποιμένες και η συμμετοχή όλων έχει βαρύνουσα σημασία.

Καλείται ο καθένας κληρικός ή λαϊκός να συμβάλλει με διακίνηση τόσο του εντύπου υλικού , αφίσας , φυλλαδίου στην πόλη του , αλλά και με την προώθηση τους σε ηλεκτρονική μορφή σε ιστοσελίδες , μέσα ενημέρωσης , κοινωνικής δικτύωσης κλπ.αλλά και στην οργάνωση και ομαδική μετακίνηση με λεωφορεία κλπ.

Μιας και ο σκοπός της αντίδρασης είναι σωτήριος και λυτρωτικός , αυτή ευλογείται ιδιαιτέρως από την Κυρία Θεοτόκο , που είναι η Έφορος του Αγίου Όρους αλλά και ως Παναγία Τρυπητή – πολιούχος του Αιγίου υπό την σκέπη της οποίας τίθεται η εκδήλωση.

Επίσης αυτή διεξάγεται με τις πρεσβείες του ομολογητού ιεραποστόλου Αγίου Χριστοφόρου Παπουλάκου ,προστάτου των Αιγιαλέων οργανωτών, αλλά και τις ευλογίες σύγχρονων αγωνιστών ερημιτών Αγιορειτών Πατέρων και Γερόντων.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Φωτογραφία της Άννα Βαρουδάκη.


ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΚΛΗΡΙΚΟΛΑΪΚΗ ΣΥΝΑΞΗ 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ



"ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΑΣΙΝ"
ΑΙΓΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ-ΩΡΑ 18 μ.μ
''ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ'' ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΛΙΜΑΝΙ ΑΙΓΙΟΥ(ΚΑΤΩΘΕΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ)


Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ 

& ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ 666

ΑΡΝΗΣΗ ΠΙΣΤΕΩΣ-ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΨΥΧΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ


Ομιλητές : Γέρων Σάββας Λαυριώτης
Άγγελος Πιλάτης-εκπρόσωπος Ι.Ν.Κ.Α - ΓΟΚΕ

Φωτογραφία της Άννα Βαρουδάκη.



Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,
ΩΣ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

Ομιλητής :
Μοναχός Επιφάνειος Καψαλιώτης


ΠΟΙΑ Η ΟΦΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΝΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ

Ομιλητής : Ιερομόναχος Χαρίτων Καρεώτης

Φωτογραφία της Άννα Βαρουδάκη.

*θα ακολουθήσουν ερωτήσεις κι απαντήσεις με το κοινό.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ

ΙΝΚΑ-ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΑΞΗ <<ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ>>

ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – 6944335193