Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ;


Ο Οικουμενιστής Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος, ο Πατριάρχης των Κοπτών Θεόδωρος και άλλοι θρησκειακοί εκπρόσωποι συναντήθηκαν προχθές στο Κάϊρο, Παρασκευή 28 Απριλίου 2017.





Δυστηχώς, η κοινωνία των ακοινωνήτων μέσω των οικουμενιστικών συμπροσευχών έχει φτάσει πλέον στο σημείο να μην αποτελεί είδηση!... Ένας σχεδόν αιώνας ολικής Παναίρεσης στην καινοτόμο Εκκλησία και ακόμη κάποιοι επιμένουν να κρύβονται δια της στρουθοκαμηλικής οδού πίσω από την λέξη ''οικονομία,'' την οποία έχουν κόψει και ράψει σύμφωνα με την υποκριτική αναβλητικότητά τους και την φαρισαική προσποίησή τους.



Ιδού λοιπόν κοινή συμπροσευχή -αναθεματισμένων υπό Οικουμενικών Συνόδων- Μονοφυσιτών και Καθολικών, με έπτωτους και κατ' ευφημισμόν ''Ορθοδόξους'' στην κοπτική ''εκκλησία της Αιγύπτου.





Αυτοί αποτελούν του ισχυρούς και κραταιούς της γης, τους σύγχρονους Γραμματείς και Φαρισαίους, που εξελίχθηκαν σε οικουμενικούς συσταυρωτές Χριστού, οι μεν καταδικασμένοι Αιρετικοί γιατι ευαγγελίστηκαν άλλα από αυτά που διδάχθηκαν και οι έτεροι σχίστες, γιατι θυσίασαν την Ορθοδοξία στον βωμό της Παγκοσμιοποίησης και του Θρησκευτικού Συγκρητισμού. Ενός σύγχρονου και καταδικασμένου Μανιχαισμού που ομογενοποίησε όλες τις Αιρέσεις στην νέα Νεοποχίτικη Οικουμενιστική Εκκλησία!


Άραγε σε ποιον Θεό συμπροσεύχονται όλοι τούτοι και τι κοινή προσευχή μπορεί να είναι αυτή, που γράφηκε με δαιμονικό πνεύμα και διπλωματική διάθεση προκειμένου να ενώσουν τα τύποις κεχωρισμένα διεστώτα;




Στον ''Ναό'' του Αγίου Πέτρου της Κοπτικής ''Εκκλησίας'', όπου έγιναν στις 9 Απριλίου οι τρομοκρατικές επιθέσεις και σκοτώθηκαν δεκάδες Κόπτες, καταδείχθηκε σε όλο το μεγαλείο της η Οικουμενιστική Υποκρισία καθολικών, που έχουν καταδικασθεί για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, μονοφυσιτών που αιώνες τώρα αρνούνται να επιστρέψουν στην Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία και ''μεταλλαγμένων ορθοδόξων'' που έτσι απλά την διαμέλισαν και σκύλευσαν στο πτώμα της... Όμως ζει η στρατευομένη Εκκλησία του Θεού μέσα από τους αποτειχισμένους Ορθοδόξους Ομολογητές, που συνεχίζουν αυτοί την γνησιότητα, το πνεύμα και την Πατερική Παράδοση της Εκκλησίας του Κυρίου!





«Το κοινωνείν μετά των αιρετικών δεν είναι αρετή, αλλά βαρειά αμαρτία, ίση προς μοιχείαν. Γι᾽ αυτό και αν όλα τα χρήματα του κόσμου προσφέρει εκείνος, που επικοινωνεί με την αίρεσιν, ούτε τότε γίνεται φίλος του Θεού, αλλά εχθρός του. Γι᾽ αυτό πρέπει να επιμένουμε σε ακοινωνησία προς τους αιρετικούς μέχρι θανάτου, καν εξορία πρόκειται, καν ξίφος στιλβούται, καν πυρ ανάπτεται». 



Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης (Πατρολογία 99, ΙΙ76) 

Γ.Δ.