Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 3η: Ορθόδοξη μοναχή, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τον άδικο διωγμό που υφίσταται από τον μητροπολίτη ΓΟΡΤΥΝΟΣ κ. ΙΕΡΕΜΙΑ


Δημοσιεύσαμε ήδη 2 καταγγελίες για τον "αντι"-οικουμενιστή, μητροπολίτη Γόρτυνος Ιερεμία

εδώ:
Τι ρόλο παίζει τελικά ο μητροπολίτης Γόρτυνος π.Ιερεμίας;;; Διώκει και αυτός αντι-οικουμενιστές; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1η

και εδώ:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2η: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΧΗΣ ΑΡΣΕΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΟΡΤΥΝΟΣ κ. ΙΕΡΕΜΙΟΥ


Στις 19 Μαΐου 2017 - 12:29 μ.μ., στείλαμε εμαιλ στην Μητρόπολη γόρτυνος, δίνοντας τους την δυνατότητα να απαντήσουν με όσα καταγγέλλονται. Δεν λάβαμε καμία απάντηση. Προφανώς προσπαθούν να "θάψουν" το θέμα,

Σήμερα προχωράμε στην 3η μας ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»]

Ο ΕΝ ΑΔΙΚΩ ΔΙΩΓΜΟΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΟΡΤΥΝΟΣ κ. ΙΕΡΕΜΙΑ

Της Μοναχής Αρσενίας

Αληθώς Ανέστη ο Κύριος!Κύριε Νούνη ακούστε τα τελευταία γεγονότα.

Μου είπε κάποιος καθηγητής Πανεπιστημίου που μου είχαν συστήσει, να φύγω από το Μοναστήρι τη στιγμή που αυτοί μου λέγανε "να φύγεις αν δεν μετανοήσεις" και αφού το Απολυτήριο σου μπορείς να το πάρεις από την Μητρόπολη Μεγάρων. Την στιγμή που το Μοναστήρι ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων και Σαλαμίνας, κακώς ερχόταν έτρωγε και έπινε και κοιμόταν σε Μοναστήρι που είχε Μοναχές σε ξένη Επισκοπή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας, μου είπε πως ακόμη και στην Κόλαση έπρεπε να ακολουθήσω την αδελφότητα και να πάμε μαζί...

Και εγώ φυσικά του απάντησα πως δεν φόρεσα τα ράσα για να πάω στην Κόλαση αλλά στον Παράδεισο.

Μια με έπαιρνε τηλέφωνο αυτός και (…) μιά Μοναχή που κάνει οτι θέλει στο Μοναστήρι με τη μάνα της μου έλεγαν ότι είμαι ξένο σώμα και να φύγω.

Ο Δεσπότης Μεγάρων αποκλείεται να γνώριζε οτιδήποτε γι αυτά. Απλά όπως άκουγα θύμωνε πού έρχεται ο π. Ιερεμίας και κοιμάται σε δικό του Μοναστήρι χωρίς την άδεια του.

Τελικά πήρα δύο βαλίτσες να φύγω και την επόμενη να επιστρέψω να πάρω άλλη μια βαλίτσα και ένα σακ βουαγιαζ.

(...)

Με ειδοποίησε ένας δικηγόρος επειδή τώρα θα καταλάβουν ότι θα ανοίξεις το στόμα σου και θα πεις ότι ο Ιερεμίας είναι Μέγας Οικουμενιστής και υποκριτής και Μέγας πολεμιστής όλων των Αγίων, υποκρίνεται δε τον ευλαβή, να πάρεις και μια φίλη σου μαζί μήπως σου επιτεθούν την δεύτερη φορά που θα πας. Παίρνει δε ένα αθώο ύφος και λέει για όλους τους Αγίους κατηγόριες γιατί είναι φθονερός, επειδή δεν μπορεί να αγιάσει ο ίδιος και να αποκτήσει αρετές. Η μόνη αρετή που έχει είναι να κάνει παρέα Ουνίτες και Οικουμενιστές και να τους λέει "Αγίους".

Του είπα ένα όνειρο που είδα ότι δύο
Άγγελοι τον έσπρωχναν έξω από τον Παράδεισο και έγινε πυρ και μανία.

Με απειλούσε
δε και έλεγε ότι αν μάθει ο Μεγάρων ότι λέω για τον Κορίνθου ότι είναι Οικουμενιστής και Άθεος τελείως, ότι δεν θα μου δίνει το Απολυτήριο γιατί είναι φίλος του.

Όσο για τον Κορίνθου θα ξέρετε ότι όταν ήταν πρωτοσύγκελος στην Χαλκίδα είχε απαγορεύσει στον Άγιο Πορφύριο να περνάει τη γέφυρα για να πηγαίνει στο σπίτι του κάπου κοντά στην Αιδηψό (Άγιος Ιωάννης Αλιβεριου), αυτός ο "σύγχρονος άγιος" του Ιερεμία Φούντα.

Για τον Μεσσηνίας από την άλλη τον κατηγόρησα ότι κάνει παρέα μαζί του και λέει ότι είναι "άγιος" και όλη η γη γνωρίζει ότι πολεμάει τα γυναικεία Μοναστήρια και έδωσε ναούς στους Καθολικούς. Κατά τον Ιερεμία Φούντα είναι κι αυτός πολύ "άγιος".

Για μένα ο Ιερεμίας Φούντας είναι ο μεγαλύτερος αιρετικός στην Ορθοδοξία από αυτά που άκουγα κι έλεγε στο Μοναστήρι. Ο μεγαλύτερος υποκριτής, ο μεγαλύτερος πολέμιος του Παραδείσου που συκοφαντεί τους Αγίους, ο πιο φθονερός Ιεράρχης.
Η Μοναχή Σιλουανή που είναι θεολόγος του έλεγε ότι αυτά που λές είναι αιρετικά και ότι δεν σε θέλω πια για πνευματικό μου και θα φύγω από το Μοναστήρι. Τώρα πως κατάφερνε κάθε φορά και της άλλαζε γνώμη δεν γνωρίζω.

Επανέρχομαι τώρα στη δεύτερη μέρα που πήγα για τα υπόλοιπα πράγματα μου, που παρακάλεσα μια φίλη μου να έρθει μαζί μου να με βοηθήσει.

Μας ανέβασε στο Μοναστήρι με το αυτοκίνητό της μια κυρία που μένει μόνιμα στην περιοχή. Μπαίνουμε στο Μοναστήρι και δεν άφησαν την φίλη μου να με βοηθήσει παρά της είπαν να με περιμένει στο ναό μαζί με την κυρία.

Μετά βγήκαν και έλεγαν στην κυρία πως ο π. Ιερεμίας είπε να φύγει, για να μείνουμε εκεί και να μας επιτεθούν χωρίς να έχουν μάρτυρες. Ήδη παρουσία της κυρίας, έσπρωξαν τη φίλη μου τόσο δυνατά που έπεσε το κινητό της κάτω και παραλίγο να σπάσει. Και οι δύο γυναίκες έκαναν τον Σταυρό τους και με ρωτούσαν πως μπόρεσα κι έμεινα εκεί μέσα σχεδόν δύο χρόνια.

Αυτά έκαναν οι οσιώτατες Μοναχές του Ιερεμία Φούντα, η Μοναχή Ευαγγελία η οποία δεν πατάει σχεδόν ποτέ το πόδι της στην Εκκλησία, μετά της μητρός της δόκιμης Μοναχής Μαρίας Χατζηανδρέου.
Αυτό που διαπίστωσα λοιπόν είναι ότι ο π. Ιερεμίας έχει φτιάξει μια εγκληματική οργάνωση με 3-4 Μοναχές και 3-4 Ιερομοναχους και θα'πρεπε να επαίμβει ο Εισαγγελέας Μεγάρων και ο Μητροπολίτης Μεγάρων ο οποίος θα' πρεπε να τους πετάξει έξω από το Μοναστήρι γιατί ανήκει στην Ι. Μ. Μεγάρων και Σαλαμίνας. Αυτό είναι το άντρο του Ιερεμία Φούντα.

Εκτός αυτού προϊόν εξομολογήσεως το ανακοίνωσε μπροστά στις άλλες Μοναχές του Μοναστηριού και ο Νομικός Σύμβουλος (...) μου είπε πως για αυτή του την πράξη πρέπει να επέμβει Εισαγγελέας γιατί αυτό απαγορεύεται.

Αυτός είναι (…), πολεμιστής της Ορθοδοξίας, Ουνίτης...

Αυτά τα γνωρίζω μετά βεβαιότητας, για τα υπόλοιπα "Θου Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου"...

Ότι θέλετε από αυτά μπορείτε να τα ανεβάσετε. Τα υπογράφω (…) !

Χριστός Ανέστη!

Μοναχή Αρσενία

Οι υπογραμμίσεις με έμφαση είτε με κόκκινο είτε με μαύρο χρώμα έγιναν από τον διαχειριστή του Ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ».


Δείτε το και εδώ, εδώ και εδώ σε PDF και DOC.