Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ, ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΞΩ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί, ο κάθε ένας στην τοπική Εκκλησία όπου ανήκει, να αγωνιστούμε με τα όπλα που μας έδωσε ο Θεός, τους Ιερούς Κανόνες, για να απομονώσουμε τους αιρετικούς και σχισματικούς οικουμενιστές και όσους συγκοινωνούν μ' αυτούς, έτσι ώστε να καθαρίσουμε την Εκκλησία και να μην την κάνουμε αιρετική και σχισματική. 

Στην Εκκλησία της Ελλάδος, εάν υπάρχει Επίσκοπος που του έχει απομείνει φιλότιμο....και συνείδηση ορθή χωρίς να έχει κάποιο νοητικό πρόβλημα, χωρίς να υπολογίζει κέρδος και συμφέρον και χωρίς να φοβάται τις ψευτοαπειλές των μασόνων, τότε οφείλει να αποτειχιστεί από την κοινωνία της οικουμενιστικής κακοδοξίας, έτσι ώστε να ασφαλίσει το ποίμνιο που τον ακολουθεί από την αίρεση και το σχίσμα του οικουμενισμού, μέχρι να συγκροτηθεί Αγία και όχι ληστρική Πανορθόδοξη σύνοδος. 

Μέχρι να βγει ο αληθινός Επίσκοπος που θα ομολογήσει σύμφωνα με την κανονική πράξη της Εκκλησίας μας την καθαρότητα της Ακαινοτομήτου Πίστεως της Ορθοδοξίας, οι πιστοί της Εκκλησίας της Ελλάδος θα πρέπει να συναθροίζονται σε ιερείς αποτειχισμένους από την κοινωνία των Επισκόπων του οικουμενισμού, έτσι ώστε να μετέχουν στη δωρεά της χάριτος των μυστηρίων. 
Στην Εκκλησία της Ελλάδος σήμερα υπάρχουν ομολογητές ιερείς οι οποίοι έχουν αποτειχιστεί από τους Επισκόπους τους, γιατί οι Επίσκοποι τους είτε είναι πρωτοστάτες της οικουμενιστικής κακοδοξίας και αιρέσεως, είτε είναι συγκοινωνοί της ολεθρίου πλάνης. 
Αυτοί οι ομολογητές ιερείς είναι και φρουροί της ενότητας της πίστεως, αφού αποτειχίστηκαν και από το νεο-ημερολογίτικο σχίσμα του αντίχριστου οικουμενισμού. 
Αυτούς τους ιερείς πρέπει να ακολουθούμε και να έχουμε κοινωνία μαζί τους. 

Οι αποτειχισμένοι ομολογητές ιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν μνημονεύουν στις ακολουθίες που κάνουν κανέναν Επίσκοπο προ συνοδικής καταδίκης. Για να ξαναμνημονεύσουν όνομα οικείου Επισκόπου, πρέπει πρώτα να γίνει σύνοδος Αγία, η οποία θα ξαναφέρει την κανονική τάξη και θα τοποθετήσει αληθινό Επίσκοπο που θα ορθοτομεί. 
Στην προσκομιδή εάν υπάρχει και γνωρίζουν κάποιον αποτειχισμενο ομολογητή Επίσκοπο κανονικής και νόμιμης τοπικής Εκκλησίας οπως ειναι ο αποτειχισμενος απο τους οικουμενιστες επισκοπος Λογγινος στην Εκκλησια της Ουκρανιας και όχι παρασυναγωγής του εξωτερικού, οφείλουν να τον μνημονεύσουν. 
Σήμερα στην Εκκλησία της Ελλάδος έχουμε αποτειχισμένους ιερείς, μοναχούς, μοναχές και λαϊκούς. Ο αγώνας της αποτειχίσεως από τους κακόδοξους πρέπει να γίνετε στην πράξη και όχι στην θεωρία, να έχει την ακρίβεια των κανόνων και των Πατέρων της πίστεως, ώστε να είναι ολοκληρωμένος για να έχει και τα ορθά αποτελέσματα του Αγίου Πνεύματος. 

Η μοναδική κανονική και νόμιμη ένσταση προς στους οικουμενιστές στην Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η λυτρωτική θεάρεστη και σωτήρια αποτείχιση προ συνοδικής διαγνώσεως και τίποτα παραπάνω ή λιγότερο από όσα μας διδάσκει το Κανονικό Δίκαιο και η πράξη της Εκκλησίας. Το πλήρωμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας που είναι αποτειχισμένο κανονικά και νόμιμα από τους οικουμενιστές προ και μέχρι συνοδικής διαγνώσεως, λέγεται Ακαινοτόμητο. 

Το Ακαινοτόμητο Πλήρωμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας δεν έχει εκκλησιαστική κοινωνία με τους Επισκόπους και κληρικούς των διαφόρων συνόδων, γιατί δεν ανήκουν στην Εκκλησία της Ελλάδος ως αποτειχισμένοι από τους οικουμενιστές, εφόσον αντικανονικά και παράνομα δημιούργησαν ξεχωριστές, διαφορετικες και παράλληλες Εκκλησίες ως προς την Μια Εκκλησία της Ελλάδος με τα δυο πληρωματα της, καινοτομο και Ακαινοτομητο Πληρωμα, και γι' αυτό το λόγο ολες οι επισκοπικες και συνοδικες παρατάξεις των λεγομενων Γ.Ο.Χ. αποτελούν παρασυναγωγή.


ΠΗΓΗ