Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Θεία Λειτουργία το ερχόμενο Σάββατο στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης από τον π.Ευθύμιο Τρικαμηνά.


Αποτέλεσμα εικόνας για ευθυμιος τρικαμηνας

To επόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, μνήμη του Αγίου Μάξιμου του ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ, ο αρχιμανδρίτης πατήρ Ευθύμιος Τρικαμηνάς θα τελέσει ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στο παρεκκλήσιο του ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ ΣΟΥΡΩΤΗΣ Θεσσαλονίκης. 


Το παρεκκλήσιο του αγίου Μάρκου βρίσκεται στη Σουρωτή, κοντά στο εργοστάσιο μεταλ. νερών της Σουρωτής.
Όσοι δεν γνωρίζετε και όταν φτάσετε μπροστά στο εργοστάσιο, τηλεφωνήστε μας στο τηλ. 6972-896024 για να σας καθοδηγήσουμε 


Πληροφοριακά, μόλις δείτε το γήπεδο της Σουρωτής, στρίβετε δεξιά, στο τέλος του δρόμου έχει ένα εργοστάσιο, εκεί στρίβετε αριστερά.
Σε λίγο, κατεβαίνοντας μια κατηφόρα, θα δείτε πιθανώς σταματημένα λεωφορεία στο δεξί σας χέρι. Καλύτερα να παρκάρετε εκεί. Ίσως προσέξετε μια μικρή ταμπέλα "οδός Αγίου Μάρκου" στα αριστερά (λίγο πριν το στενό). Κατευθύνεστε (καλύτερα πεζοί) προς τα αριστερά στο φαρδύ μονοπάτι και θα καταλήξετε στο χώρο όπου υπάρχει το παρεκκλήσιο (ανάμεσα σε σπίτια). Θα δείτε ένα μικρό εικονοστάσι απέξω από το συγκρότημα οικιών.


Το ερχόμενο Σάββατο, θα υπάρχει καφές και μετά παρακαλείσθε να αποχωρήσετε άμεσα επειδή ο χώρος είναι ιδιωτικός.
Όσοι θέλουν συνάντηση με τον π. Ευθύμιο για εξομολόγηση, παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2410284449 στο βιβλιοπωλείο "Ορθοδοξία" Λάρισας (ώρες καταστημάτων).

Διευκρίνηση: Ο π. Ευθύμιος δεν μεταλαμβάνει όσους συνεχίζουν να μεταλαμβάνουν εκεί που μνημονεύονται οι Οικουμενιστές Επίσκοποι και ο αιρετικός οικουμενιστής πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Οι, κατά τους Αγίους και Ιερούς Κανόνες, Αποτειχιζόμενοι από τους Αιρετικούς Οικουμενιστές Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους και Επισκόπους και τους κοινωνουντες με αυτούς, δεν έχουν τους χρυσότρουλους λαμπρούς και απαστράπτοντες Οίκους, αλλά αφανείς και ταπεινούς ναϊσκους, αλλά με παρόντα τον ΕΝΟΙΚΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ, να αγιάζει και να ευλογεί όλους τους δικούς Του.

Άλλους ιερείς ανά την Ελλάδα που επίσης διέκοψαν το μνημόσυνο του οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου μπορείτε να βρείτε εδώ.