Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Πογκρόμ : Η Μονή Κουτλουμουσίου ΚΑΤΑΣΧΕΙ τα αυτοκίνητα όσων μοναχών διέκοψαν την μνημόνευση του Βαρθολομαίου. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΕΓΓΡΑΦΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΝΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ


Αποκαλύψαμε χθες βράδυ (εδώ) το πογκρόμ που γίνεται τις τελευταίες ημέρες από την Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, σε βάρος ευλαβών αγιορειτών πατέρων.

Σήμερα αποκαλύπτουμε έγγραφο με το οποίο η Μονή αναθέτει στις αστυνομικές αρχές να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ τα αυτοκίνητα των πατέρων, εκμεταλλευόμενοι το ότι κάθε αυτοκίνητο στο Άγιο Όρος τυπικά είναι γραμμένο σε κάποια μονή.

Δείτε το έγγραφο:



Όπως αποκαλύψαμε χθες, το ένα εκ των δύο αυτοκινήτων, έχει ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ενώ ο μοναχός που το είχε αγοράσει, αφού του κατάσχεσαν το αυτοκίνητο του, ΠΡΟΣΗΧΘΗ για 4 ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Όρους!
Αντίστοιχα απαιτούν και προσπαθούν να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ τα κελιά των πατέρων και κάθε περιουσιακό τους στοιχείο προς όφελος της Μονής.

Δύο πατέρες που επίσης διέκοψαν την μνημόνευση, οι οποίοι διέμεναν ΕΝΤΟΣ του μοναστηριού, δέχθηκαν επίσης απίστευτες πιέσεις και εκβιασμούς.
Ο ένας τους, 23 χρόνια μοναχός στο μοναστήρι, νηστικός, χωρίς πρόσβαση στο κελί του - από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 21/4/2017, αναγκάζεται να κυκλοφορεί και να ζει με ένα σακίδιο, εκλιπαρώντας στέγη και τροφή από άλλους πατέρες και φιλοξενούμενος από δω κι από κει.
Ακόμη και σκυλιά να ήταν οι ευλαβείς αυτοί πατέρες θα είχαν καλύτερη αντιμετώπιση.

Δείχνουν την "αγάπη" τους σε όλους τους αιρετικούς και συμπροσεύχονται μαζί τους (η ποινή γι αυτό είναι καθαίρεση), αλλά για τους ευσεβείς πατέρες που αρνούνται να αποδεχθούν την αίρεση του οικουμενισμού, ΚΑΘΟΛΟΥ οίκτος.

ΥΓ 1. Ηγούμενε της Κουτλουμουσίου Χριστόδουλε,
Στο έγγραφο ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ του μοναστηριού, ξεχάσατε να γράψετε μία φράση:
Ξεχάσατε το "Χριστός Ανέστη".
Δυστυχώς .., για κάποιους "ρασοφόρους", ΔΕΝ αναστήθηκε ο Χριστός. Η καρδιά τους ξεχειλίζει μίσος. Σπατάλησαν όλες τις ημέρες του Πάσχα για να βρούνε τρόπο να τιμωρήσουν και να εκβιάσουν πατέρες. Έχουν εξαντλήσει κάθε μέσο ... Μας δίνουν την εντύπωση ότι τους έχει κατακυριεύσει ο σατανάς.

Παρακαλούμε τους χιλιάδες φίλους αναγνώστες να ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ το νέο πογκρόμ.
Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τα "αγαπητικά" χαμόγελα, τις μειλίχιες μάσκες και τις προβιές.

ΥΓ 2. Το πογκρόμ σε βάρος της Μονής Εσφιγμένου (εδώ), που σταδιακά τους ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΟΛΟΥΣ τους τραπεζικούς λογαριασμούς, όλα τα διαμερίσματα (τελευταίο το κονάκι στην Θεσσαλονίκη) και όσα οχήματα ή βάρκες μπόρεσαν να βρουν, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.

Ενορχηστρωτής, παραμένει Ο ΙΔΙΟΣ. η μασονοκίνητη αίρεση του Οικουμενισμού : η παγκοσμιοποίηση στην εκκλησία μας.




Διαβάστε για διώξεις-εκβιασμούς που προηγήθηκαν και σε άλλες μονές (Χιλανδαρίου, Μεγίστης Λαύρας κλπ), στην
ετικέτα μας "Διώξεις Αγιορειτών" (50 αναρτήσεις από τον Ιούλιο 2017, αμέσως μετά την (ψευδο)Σύνοδο της Κρήτης, οπότε και ξεκίνησαν οι διώξεις).


"Ποῦ σου, θάνατε, τό κέντρον;
Ποῦ σου, ἅδη, τό νῖκος;
Ἀνέστη Χριστός καί σύ καταβέβλησαι.
Ἀνέστη Χριστός καί πεπτώκασι δαίμονες."


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Προηγήθηκε (χθες, πριν ακριβώς 24 ώρες) η ανάρτηση μας:

ΕΚΤΑΚΤΟ : Ραγδαίες εξελίξεις και πρωτοφανείς διώξεις σε μοναχούς της Μονής Κουτλουμουσίου. ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΠΗΓΗ