Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Η . . . ΑΠΕΡΑΝΤΗ «ΑΓΑΠΗ» ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ . . . ➽ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για αποτειχιση

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΜΗΝ. 

26 Απριλίου 2017 

Η . . . ΑΠΕΡΑΝΤΗ «ΑΓΑΠΗ» ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ . . . Χριστός Ανέστη! Σε μία εποχή καθαρά εσχατολογική, βλέπουμε να ξετυλίγονται μπροστά μας όλες οι πτυχές των υπηρετών-υποκριτών της Οικουμενιστικής Παναίρεσης. «Λύκοι» περιβεβλημένοι για χρόνια με τον «μανδύα» του «προβάτου» που όμως δεν αντέχουν και θέλουν ξεκάθαρα να αποκαλυφθούν και να προσκυνηθούν από όλους ως άρχοντες και εξουσιαστές. Από υπηρέτες του Κυρίου τους βλέπουμε να μεταπηδούν στην αντίπερα όχθη γινόμενοι υπηρέτες του Πονηρού. 

Άνθρωποι που απώλεσαν κάθε ανθρώπινη ευαισθησία, άνθρωποι που μεταλλάσσονται σε πονηρά πνεύματα (και μάλιστα της τελευταίας κατηγορίας)· σκοτισμένα και θολωμένα μυαλά που –δυστυχώς για αυτούς– δεν μπορούν να δούν τα τόσο ξεκάθαρα γεγονότα, διότι είναι απλά «τυφλοί». Διαβάζουν και κυρήττουν «λόγο Κυρίου» χωρίς να καταλαβαίνουν· απευθύνουν προσευχές προς τον Κύριο τη στιγμή που οι ίδιοι –«έργοις και λόγοις»– ουσιαστικώς Τον αρνούνται «φωνάζοντας» «σταύρωσον Αυτόν». Δυστυχώς είναι φτωχοί τω πνεύματι και οσφυοκάμπτες γήινων αφεντικών και δαιμονικών εξουσιών... 

Τις ημέρες αυτές γίνονται στο Όρος (που δεν είναι και τόσο σίγουρο αν μπορεί να ονομάζεται πια Άγιον!) διώξεις και μάλιστα άδικες και παράλογες!... Ω ναι· εν καιρώ –φαινομενικής– ειρήνης αδελφοί διώκουν απηνώς αδελφούς, και πατέρες εξουθενώνουν τα πνευματικά τους τέκνα. Οι λόγοι του Κυρίου, έτι μία φορά, πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια μας... 

Πατέρες της Μονής Κουτλουμουσίου (π. Μακάριος, π. Ιλαρίων, π. Ιωσήφ) εκβιάζονται ωμά και στυγνά, εκφοβίζονται και διώκονται από τα Κελία της Μονής της μετανοίας τους. Και ποιος ο λόγος; Ιδού· ο λόγος δεν είναι πως έπεσαν σε ηθικά ή δογματικά λάθη και παραπτώματα, το αντίθετο μάλιστα· αλλά ο πραγματικός λόγος των άδικων διώξεων αυτών είναι πως ετούτοι εδώ οι λιγοστοί –μα ήδη Ομολογητές ενώπιον Θεού και ανθρώπων (κατά το παράγγελμα του Κυρίου)– θέλουν να κρατήσουν την Πίστη που παρέλαβαν από τους Αγίους Πατέρες ακέραια, ορθή και καθαρή όπως πρέπει. 

Δεν δέχονται να παραβρίσκονται σε Λειτουργίες και Ακολουθίες που μνημονεύεται ο εκπεσών παναιρετικός Οικουμενι-(στι)-κός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και έχουν ήδη προχωρήσει στην –κατά τα άλλα– Εκκλησιολογικώς νόμιμη –και εκ των πραγμάτων επιβαλλόμενη– Διακοπή Εκκλησιαστικής Κοινωνίας (Αποτείχιση). Ιδού, λοιπόν, το «έγκλημά» τους· επιθυμούν όσο τίποτε άλλο να κρατήσουν την Πίστη αμόλυντη ακολουθώντας πιστά τα Παραδεδομένα από τους Αγίους και Θεοφόρους Πατέρες, θέλοντας να φυλάξουν την αγία Παρακαταθήκη καθαρή. Όταν αυτοί οι άνθρωποι ξεκινούσαν να προσχωρήσουν στο Μοναχικό Τάγμα ένα πράγμα είχαν στο μυαλό, την καρδιά, και την ψυχή τους –(και αυτό δεν είναι άλλο από το)– να γίνουν υπηρέτες του Κυρίου με σκοπό να γίνουν αληθινοί Του Φίλοι και Αδελφοί. 

Το ζητούμενο γι’ αυτούς δεν είναι να αποκτήσουν υλικά αγαθά και εξουσίες (κάτι που δυστυχώς σχεδόν όλη η άρχουσα Εκκλησιαστική Τάξη επιδιώκει) αλλά να σώσουν αιωνίως την ύπαρξή τους και –χάριτι θεού– να φτάσουν από το “κατ’ εικόνα” στο “καθ’ ομοίωσιν”. Τούτοι εδώ οι φτωχοί και τελευταίοι όλων ακριβώς επειδή ένα θέλουν και ζητούν, μπορούν και βλέπουν –συν Θεώ– καθαρά, μια και όλη τους η έννοια είναι να μην προδώσουν την Πίστη και συνεπώς τον Κύριό τους και Θεό τους. 

Γνωρίζουν πολύ καλά πως αν κάνουν την παραμικρή υποχώρηση στα θέματα της Πίστεως θα χάσουν στα σίγουρα τον δρόμο της α/Αλήθειας που οδηγεί στην «Άνω Ιερουσαλήμ». Το αποτέλεσμα αυτής της σταθερής τους στάσης είναι να διώκονται. Ω! Όσο οξύμωρο και παράλογο και αν ακούγεται όλο αυτό είναι απλά και ξεκάθαρα η αλήθεια. Μια αλήθεια που επαναλαμβάνεται ανά τους αιώνες και διώκτες τους γίνονται αυτοί που ήταν αδελφοί και πατέρες τους. 

Το πραγματικό πρόσωπο της Οικουμενιστικής Παναίρεσης τώρα αρχίζει να αποκαλύπτεται. Αυτοί οι μελιστάλακτοι και αγαπητικοί με όλους, αυτοί που δεν χάνουν στιγμή να εκφράσουν την απέραντη αγάπη που τους διακατέχει για όλο τον κόσμο, αυτοί οι ίδιοι στα παιδιά τους φέρονται με τον πιο χυδαίο και απάνθρωπο τρόπο. Σπάνε κλειδαριές, κατάσχουν πράγματα, τρομοκρατούν, απειλούν, καλούν την αστυνομία να παραβρίσκεται στις νομιμοφανείς παρανομίες τους και αυτό που απαιτούν είναι οι πατέρες που αντιστέκονται στην Παναίρεση του Οικουμενισμού να προσκυνήσουν ή να εξοντωθούν. Παίζουν εν ου παικτοίς και ξεκάθαρα βλέπουμε τα πρωτοτόκια ως απαρχές ενός ακόμα διωγμού... του εσχάτου διωγμού. 

Δυστυχώς οι μοναχοί εκεί στο Κουτλουμούσι (και άλλαχού εντός και εκτός του Αγιώνυμου Όρους) έχουν προσκυνήσει την Παναίρεση κι έχουν «φιλήσει την παντόφλα» του Πατριάρχη Βαρθολομαίου έχοντας όμως έτσι κατ’ ουσίαν αρνηθεί τον Κύριο. Δυστυχώς (διότι περί δυστυχήματος πρόκειται) γι’ αυτούς υπηρετούν το σκότος αντί για το Φώς. Σκλήρυναν οι καρδιές τους και όσα δάκρυα και αν χυθούν δεν πρόκειται να τις μαλακώσουν. Φοράνε το σχήμα του μοναχού μα μοναχοί δεν είναι παρά μονάχα εξωτερικά (τύποις) διότι ουσιαστικώς έχουν αρνηθεί την δύναμη του. Κάνουν «τυφλή» υπακοή στον παναιρετικό Βαρθολομαίο γινόμενοι, εν γνώσει ή εν αγνοία τους, αρνησίχριστοι-αρνησίθεοι και αύριο-μεθαύριο θα υποδεχθούν στις Μονές τους –αγαλλομένω ποδί– και εν μέσω κωδωνοκρουσιών και πανηγυρικών ασμάτων και τον πρώτο τη τάξει παναιρετικό «Πάπα» και όποιον άλλον επιβάλλει ο εκάστοτε Βαρθολομαίος... 

Για όλους αυτούς τους πνευματικά τυφλούς και σκοτισμένους ευχόμεθα ολοψύχως να μπορέσουν να δουν την των πραγμάτων αλήθεια πριν να είναι πολύ αργά για τον καθένα τους. Όσο για τους διωκόμενους Μοναχούς, παρά την ήδη Ομολογιακή και Αγιοπατερική τους στάση ως «επόμενοι τοις Αγίοις Πατράσι», οι καρδιές και οι προσευχές μας είναι μαζί τους. Η Μάνα Παναγιά να τους έχει πάντα υπό την προστασία Της και ευχόμαστε να τους δίνει δύναμη να αντέξουν μέχρι τέλους τις διώξεις ώστε στη Βασιλεία του Κυρίου να βρεθούν άξιοι μέσα στον Χορό των Ομολογητών, και αν το καλέσει και η περίσταση, ίσως και των Μαρτύρων! (Αμήν, γένοιτο!). Αδέλφια, όσο θα περνάει ο καιρός οι διώξεις θα εντείνονται και θα σφίγγει ολοένα ο κλοιός. 

Οι συκοφαντίες έναντι όσων αντιστέκονται –ψυχή τε και σώματι– στην εσχάτη πλάνη του Θεομίσητου και Σατανοκίνητου Οικουμενισμού, (που συνιστά Παναίρεση και την λεγόμενη Πανθρησκεία ώστε να φέρουν στο προσκήνιο τον αναμενόμενο και επικείμενο «άνθρωπο της αμαρτίας και υιό της απωλείας» και «βδέλυγμα της ερημώσεως»· τον «Μεσσία» των Εβραιοσιωνιστών και των άλλων σκοτεινών δυνάμεων· τον Αντίχριστο με Άλφα κεφαλαίο!), θα πληθαίνουν όλο και περισσότερο. Μη φοβάστε αδέλφια. 

Ας ετοιμασθούμε για να μην ταραχθούμε· ας έχουμε το νου, την καρδιά και την ψυχή μας στραμμένα μόνο στον Κύριο και πουθενά αλλού. Η νίκη ανήκει στο «εσφαγμένο και εστηκώς Αρνίον» καθότι Αυτό ΝΙΚΗΣΕ τον Κόσμο. Η Αλήθεια δεν μπορεί να κρατηθεί φυλακισμένη πάνω από τρείς ημέρες. 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΩΝ 

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Τῼ ΑΓΙῼ ΤΡΙΑΔΙΚῼ ΘΕῼ ΔΟΞΑ 

❖ ❖ ❖