Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΕΙΣΤΕ ...ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ κ.ΝΕΚΤΑΡΙΕ; Επειδή, ΔΕΝ σας "φαίνεται"...

IMG_5085.JPG


(ΑΠΕΚΟΠΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ! ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ, ΤΟ 1439! "ΖΗΛΕΨΕ" ΤΗΝ "ΔΟΞΑ" ΕΚΕΙΝΟΥ; ΠΑΡΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟΝ! ΤΩΡΑ! ΤΙ ΤΟΝ "ΚΟΙΤΑΤΕ";)

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 15ης Απριλίου 2017, αφίχθη στο αεροδρόμιο “ Ιωάννης Καποδίστριας “, το Άγιο Φως, το οποίο και παρέλαβε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος...

IMG_5078.JPG


Ακολούθως από την πλατεία Λιστόν ξεκίνησε η πομπή του Αγίου Φωτός, όπου και παρεδώθη (ΓΙΑΤΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ;) και στον Αρχιεπίσκοπο των εν Κερκύρα Ρωμαιοκαθολικών Ιωάννη!!!

Η πομπή συνέχισε εως τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στον οποίο εψάλη η Παννυχίδα.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε εν πομπή η Ιερά Εικόνα της Αναστάσεως στην Άνω Πλατεία, όπου και εψάλη ο νικητήριος παιάνας “ Χριστός Ανέστη “ από το Σεβασμιώτατο.

Να σημειωθεί ότι στην τελετή της Αναστάσεως παρέστη ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας με την συνοδό του Περιστέρα Μπαζιάνα...

ΜΑ, ΝΑΙ. Ο 'ΓΛΟΜΠΟΣ' ...'ΚΟΝΤΕ'-ΔΕΝΔΙΑΣ, ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΜΕ 
ΤΟΝ MISTER ALEXIS... 
ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΙΚΟ... 
Ε Κ Τ Α Κ Τ Α! Ε Κ Τ Α Κ Τ Α!


...ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ" ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ...

(ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΜΑΣ ΟΔΥΝΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ ΠΑΠΟΛΑΓΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΗΡΟ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΤΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ, ΔΕΝ ...ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ 'ΚΙΧ'! ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ...)

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"