Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Αποτειχισμένοι εκ Δράμας : ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ



ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ


Χαιρετώ όλους τους αδελφούς Χριστιανούς!


Λόγω των τελευταίων γεγονότων στην Πίστη μας, παρακολουθούμε καθημερινά την εκδίωξη των ιερέων από Εκκλησίες και των μοναχών και καλογριών απο μοναστήρια, ακόμη και από το Άγιον Όρος, επειδή σταμάτησαν την μνημόνευση.
Κοντά σε αυτούς αρχίζουν σιγά σιγά και λίγοι χριστιανοί να αποτειχίζονται...



Λόγω αυτών των δυσάρεστων γεγονότων και των συνθηκών που δημιουργήθηκαν, θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση ή καλύτερα να υποβάλλω μια πρόταση. Επειδή οι αποτειχισμένοι ιερείς είναι λίγοι, αν μπορούν με κάποιο τρόπο να μοιραστούν σε όλες τις περιοχές τις Ελλάδος για να εξομολογούνται, να εκκλησιάζονται και να κοινωνούν οι πιστοί έστω και μια φορά τον μήνα. Να επιλέγουν έναν Νομό και να πηγαίνουν σε κάποια πόλη όπου θα μαζευόμαστε οι αποτειχισμένοι να εξομολογούμαστε να εκκλησιαζόμαστε και να κοινωνούμε.


Για παράδειγμα στους Νομούς, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και όλης της υπόλοιπης Θράκης δεν υπάρχει Ιερέας που έχει κάνει αποτείχιση, με αποτέλεσμα εμείς οι λαικοί να είμαστε αλειτούργητοι. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά αν είναι δυνατόν έστω και μια φορά τον μήνα να μοιραστούν σε διάφορες πόλεις οι ιερείς μας...Ευχαριστώ για την ανάγνωση...ο Χριστός να μας βοηθήσει κ να μας φωτίσει....ταπεινά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


Αποτειχισμένοι εκ Δράμας

Ομάδα ΄΄Ορθοδοξία΄΄
ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ