Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Στην ελληνική Λέρο κάλεσαν το «Άγιο Πνεύμα» για να φέρει παγκόσμια θρησκεία

ΒΙΝΤΕΟ: Στην ελληνική Λέρο κάλεσαν το «Άγιο Πνεύμα» για να φέρει παγκόσμια θρησκεία

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το σχέδιο αποσύνθεσης των παραδοσιακών εκκλησιών, όπως τις ξέρουμε σήμερα, στην Λέρο της Ελλάδας μας, ορθόδοξοι και καθολικοί, καλούν το «Άγιο Πνεύμα», προκειμένου να φέρει την συνένωση των Εκκλησιών και την Πανθρησκεία που θα ακολουθήσει.
Πολίτες σε πολλά σημεία του δυτικού κόσμου ψυχαγωγούνται σε θεματικά θρησκευτικά πάρκα με έντονο το στοιχείο του Γιαχβέ, ενώ ο Εσταυρωμένος Χριστός γελοιοποιείται.

Με την «γελοιοποίηση» του Χριστιανισμού σε θεματικά πάρκα περνά στον μέσο πολίτη μια… εκσυγχρονισμένη αντίληψη περί θρησκείας στην «νέα εποχή», για την οποία ξεκίνησαν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, στο νησί της Λέρου οι εργασίες της Συντονιστικής Επιτροπής του Διεθνούς Θεολογικού Διαλόγου μεταξύ της Ορθοδόξου Εκκλησίας και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.



Από την Ελλάδα, πράγματι ξεκινούν οι αλλαγές για μία νέα Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανούελ Μακρόν από την Πνύκα. Και νέα Ευρώπη που θα είναι ακόμα χειρότερη από την παρούσα και θα αλέσει ιδεολογικά όλες τις θρησκείες βγάζοντας από το μίξερ το νέο δόγμα της Πανθρησκείας, πετώντας τα «κουκούτσια» του Χριστού έξω από αυτό.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη και ώρα 7 μ.μ. τελέστηκε η Εναρκτήριος Δοξολογία στον Ι. Ναό του Αγίου Σωφρονίου, και κατόπιν στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες προσφωνήσεις.

Μετά τον χαιρετισμό του Μητροπολίτη Λέρου κ.κ. Παΐσιου, το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, ο οποίος αφού χαιρέτησε τους συνέδρους, εξήρε το θεάρεστο έργο του Μητροπολίτη. Τον λόγο έλαβαν επίσης, ο Έπαρχος κ. Ι.Θεμέλαρος, ο κ. Μιχ.Κονταφούρης επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ο καρδινάλιος Kurt Koch συμπρόεδρος εκ μέρους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και πρόεδρος του πολιτικού συμβουλίου για την προώθηση της χριστιανικής ενότητας στο Βατικανό, και ο Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού κ.Ιώβ, συμπρόεδρος.

Σημειώνεται ότι με την καθοριστική εισήγηση του Μητροπολίτη Παϊσίου, πραγματοποιούνται στο νησί της Λέρου οι εργασίες της συντονιστικής επιτροπής του διεθνούς θεολογικού διαλόγου μεταξύ της Ορθοδόξου Εκκλησίας και της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από την 5η έως την 9η Σεπτεμβρίου 2017, ενώ σκοπός της Συνάντησης είναι να μελετήσουν το θέμα της προσεχούς φάσης του Διαλόγου, περατώσαντες το θέμα: «Το Πρωτείο του Επισκόπου Ρώμης κατά την πρώτην Χιλιετίαν».

Άραγε δεν είναι πια αιρετικοί οι Καθολικοί για την Ορθόδοξη Εκκλησία; Τι έγινε ξαφνικά; Ενδιαφέρει τους χριστιανούς το «πρωτείο του Επισκόπου Ρώμης» ή ο λόγος του Χριστού;

Μάλιστα όπως θα δείτε στο πρώτο βίντεο (ακολουθεί η κοινή δοξολογία), στο 14.50, ιερέας ζητά «με την βοήθεια του Αγίου Πνεύματος να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για την συνένωση των Εκκλησιών», έτσι όπως δήθεν με την «βοήθεια του Αγίου Πνεύματος», μπήκε η τυπολατρική και γεμάτη τιμωρητική διάθεση απέναντι στους ανθρώπους Παλαιά Διαθήκη στα «ιερά βιβλία» του Χριστιανισμού, με σφαγές αντιφρονούντων να ακολουθούν!

Την συνένωση των Εκκλησιών, θα ακολουθήσει φυσικά η συνένωση όλων των θρησκειών, την οποία τόσες φορές έχουν εκθειάσει οι ταγοί του χριστιανισμού!


Του Κίμωνα Χαραλάμπους