Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Μια ακόμα Σύναξη στην «επίγεια» κατακόμβη των αποτειχισμένων της Πελοποννήσου!


Μᾶς ἐστάλη

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο μία ακόμα σύναξη πολυπληθής, στην«ἐπίγεια» κατακόμβη των αποτειχισμένων του Ν. Κορινθίας και βορείας Πελοποννήσου.
Στην σύναξη μίλησε αγιορείτης μοναχός που διώκεται για θέματα πίστεως, ο οποίος αψήφησε την απαράδεκτη απαγόρευση εκ μέρους της Ι. Συνόδου της Ελλάδος (αλλά και του τοπικού Επισκόπου) να ομιλούν μοναχοί από το Άγιον Όρος στο ποίμνιο της
Ελλάδος για θέματα Πίστεως και Ομολογίας.


Βλέπετε οι Επίσκοποι προστατεύουν τους Οικουμενιστές (όταν δεν είναι οι ίδιοι Οικουμενιστές) αποφεύγουν δε να ενημερώνουν τους πιστούς για την παναίρεση και το χειρότερο διαστρεβλώνουν την πίστη, και (όπως συμβαίνει μὲ τον μητροπολίτη Κορίνθου) διώκουν, λοιδορούν και υβρίζουν τους πιστούς!

Ο μοναχός ενημέρωσε το ποίμνιο για την σημασία της σταθερότητας της πίστεως και της εφαρμογή της αγιοπατερικής διδασκαλίας σε καιρό αιρέσεως (βλέπε Οικουμενισμός) και απάντησε στα ερωτήματά τους.

Όσο συνεχίζουν οι Οικουμενιστές να κηρύττουν την αίρεση, τόσο θα συνεχίζουν και οι πιστοί Χριστιανοί να κηρύττουν την ορθόδοξη διδασκαλία της Εκκλησίας, να εναντιώνονται στην αίρεση και να απομακρύνονται δια της αποτειχίσεως από τους συγχρόνους ψευδοποιμένες!
Ο λόγος του Θεού «ου δέδεται».